1. Beneficis de la norma IFS Food

Complir la norma IFS Food implica les següents avantatges competitives en el seu mercat:

Beneficis sobre la producció:

  • Millorar la implantació de les bones pràctiques, normes i procediments de qualitat i seguretat alimentària.
  • Ús més eficient dels recursos, reduint la necessitat d’auditories de clients.
  • Possibilitat de reduir el temps total de l’auditoria segons la IFS Food.

Beneficis sobre el màrqueting:

  • Amb la norma IFS Food, millora la reputació de l’empresa com a proveïdora de productes segurs i d’alta qualitat.
  • Confiança als clients. No els cal fer-nos audiotories.
  • L’ús del certificat IFS Food pot demostrar la qualitat excel·lent.

2. Consultoria qualitat i seguretat alimentària

3. Requisits de IFS Food

La norma IFS Food està reconeguda per GFSI i desenvolupada amb l’ajuda de certificadores, distribuïdores, la industria i empreses alimentàries.

IFS Food sobre qualitat i seguretat alimentària presta un suport a la producció i màrqueting per la seguretat i qualitat alimentària de la marca en empreses alimentàries que elaboren aliments o que envasen productes a granel.

La norma IFS Food aplica quan es processi un producte o quan existeixi un perill de contaminació d’un producte durant el seu envasat primari. La norma és important per totes les empreses alimentàries, especialment per aquells fabricants que produeixin productes amb marca del distribuïdor ja que hi ha molts requisits relacionats amb el compliment de les especificacions de client.

La norma IFS Food sobre qualitat i seguretat alimentària de processos i productes, inclou:

  • Responsabilitat de la Direcció
  • Sistema de gestió de la qualitat i seguretat alimentària
  • Gestió dels recursos
  • Planificació i procés de producció
  • Mesura, Anàlisis, Millores
  • “Food defense”

4. Links vinculats amb la norma IFS Food

  • ISO 9001 – Sistema Gestió Qualitat
  • ISO 22000 – Gestió seguretat alimentària
  • BRC de qualitat i seguretat alimentària
  • IFS Food – IFS Audit Portal
  • GFSI – Global Food Safety Initiative