Skip to content

BVQI – Certificadora Bureau Veritas

Bureau Veritas

1. Certificats Bureau Veritas

La certificadora Bureau Veritas (BVQI) ha certificat organitzacions on hem estat els consultors ISO, dels que en destaquem:

  • The Eat Out Company – Companyia del sector de l’Hostaleria i Turisme de restaurants com “Pans &Company”, “Fres&Co” i “Dehesa Santa María”. ISO 9001 con la certificadora Bureau Veritas.
  • IMID Biobank – Biobank vinculat amb l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Certificat ISO 9001
  • Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant – Certificat ISO 14001 i verificació EMAS
  • Recumas – Recuperacions Masnou. Gestor de Residus. Certificat ISO 9001 i ISO 14001
  • CAESA – Cuchillas y Aceros Especiales – Empresa metal·lúrgica. Certificat ISO TS 16949 i ISO 14001

2. Certificadora Bureau Veritas

Creada el 1828, Bureau Veritas és líder mundial d’assajos, inspecció i certificació. Presta serveis per ajudar als seus clients a complir els creixents desafiaments de la qualitat, seguretat, protecció del medi ambient i de la responsabilitat social.

La certificadora Bureau Veritas ofereix solucions innovadores que van més enllà del simple compliment de les regulacions i normes, reduir el risc, millorar el rendiment i la promoció del desenvolupament sostenible.

La certificació és la forma més creïble per demostrar la excel·lència e impulsar la millora continua. El reconeixement per la certificadora Bureau Veritas construeix una avantatge competitiva tangible.

BVQI té més de 60 acreditacions per prestar serveis de verificació i certificació acreditats a nivell local. Ofereix una amplia gama de certificacions i serveis d’auditories personalitzades, a les àrees de Qualitat, Salut i Seguretat, Medi Ambient i Responsabilitat Social. Destaquem les normes: ISO TS 16949 (IATF), CDM (UNFCCC), SA 8000, IRIS (UNIFE), FSC (ASI), ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, FSCC, BRC, ISO 27001, EMAS, EN9100 / 9110/9120.

3. Serveis de consultoria ISO

Com a consultors ISO podem ajudar-te en els següents serveis:

  • Certificat ISO. Consultoria per aconseguir la certificació ISO. Qualsevol certificat ISO: ISO 9001, ISO 14001, OSHAS 18001 i altres normes.
  • Auditoria ISO. Auditoria interna del certificat ISO.
  • Outsourcing ISO. Externalitzi les tasques de responsable del seu certificat ISO
  • Formació ISO. Formació a mida “In Company”, “Online” o “mixta”. Cursos bonificables.
  • Outsourcing estratègic. Per integrar el certificat ISO amb l’estratègia i el management.

4. Links vinculats amb la certificadora Bureau Veritas.