consultoria Responsabilitat Social Empresarial

Consultoria Responsabilitat Social Empresarial – RSE

Serveis de consultoria Responsabilitat Social Empresarial

Som la seva consultoria de RSE

Gràcies a la nostra experiència com a professionals de l’organització empresarial, oferim a la nostra consultoria Responsabilitat Social Empresarial:

  • Projectes a mida: Buscant solucions personalitzades segons les seves necessitats, optimitzant els seus beneficis. Projectes únics perquè la seva empresa és única. Tenim en compte tant els ODS com els requisits de la ISO 26000.
  • Simplicitat: Aconseguim que la gestió de la Responsabilitat Social Empresarial sigui fàcil i àgil, de forma que la gestió de la Responsabilitat Social Empresarial no li requereixi esforç.
  • Innovació. Durant el projecte de consultoria RSE estem permanentment en contacte gràcies al nostre software ISO. La gestió de la Responsabilitat Social Empresarial serà simple amb els mínims papers necessaris.
  • Involucració absoluta: Des del primer dia fins l’últim tindrà tota la nostra col·laboració. No pretenem vendre projectes , volem solucionar les seves necessitats.

Certificadores de RSE amb els que treballem

La nostra consultoria RSE treballa amb totes les certificadores ISO acreditades d’èxit que hi ha al mercat: AENOR, SGS, Bureau Veritas, TÜV, etc.