EMAS en las playas - EMAS a les platges

ISO 14001 i EMAS a les platges de Sitges

ISO 14001 i EMAS a les platges de Sitges

Amb la consultoria ISO, EmasConsultors ha ajudat a l’Ajuntament de Sitges a aconseguir i mantenir el certificat EMAS a les platges (European Management Audit System), ISO 14001 de gestió ambiental i Biosphere. La Certificadora SGS ha gestionat aquesta certificació. L’abast dels certificats és “la gestió integral de les platges” con la certificadora SGS.

La verificació EMAS de la UE garanteix l’excel·lència a la gestió ambiental.

La certificació i l’ EMAS a les platges de Sitges abasta totes les platges que hi ha en els seus més de 20 Km de costa.

Amb aquestes certificacions, les platges de Sitges evidencien el seu compromís amb la millora continua, tant de la gestió ambiental com de la responsabilitat social vinculada amb la gestió responsable de les platges.

Gràcies a aquestes certificacions, les platges de Sitges disposen d’un reconeixement extern. Facilita que els usuaris de les platges la gaudeixin.

Els resultats obtinguts a la gestió de les platges es comuniquen través de la Declaració Ambiental. Es pot consultar a través de la web de l’Ajuntament de Sitges. A més, s’han comunicat els resultats a altres foros com ara al Congrés de Medi Ambient (CONAMA).

Consultoria qualitat a platges

Des d’EmasConsultors podem ajudar a aconseguir els certificats de qualitat, gestió ambiental i responsabilitat social a partir dels següents serveis:

  • Certificat ISO per aconseguir la certificació ISO 9001 i ISO 13009 de qualitat a les platges, ISO 14001 o EMAS de gestió ambiental o Biosphere de responsabilitat social.
  • Auditoria ISO interna amb auditors sénior amb més de 20 anys d’experiència.
  • Outsourcing estratègic ISO per mantenir el certificat ISO i EMAS a les platges.
  • Formació a mida de les seves necessitats. Formació “In Company”, “Online” o “Mixta”

Consultoria ISO a Sitges amb èxit garantit. Més de 20 anys d’experiència ens avalen.