Skip to content

Consultoria ISO 9001 a Sant Celoni per a Dauper

Consultoría ISO 9001 en Sant Celoni

Dauper: ISO 9001 en aromes i fragàncies

Gràcies a la nostra consultoria ISO 9001 a Sant Celoni,  Dauper vol aconseguir la certificació ISO 9001 en aromes i fragàncies a les seves instal·lacions de Sant Celoni i Gualba. Dissenya i fabrica aromes i fragàncies per omplir d’emocions i sensacions el dia a dia de les persones.

Les instal·lacions de Dauper junt una cuidada selecció de les matèries primeres i un rigorós sistema de qualitat, permet oferir a Dauper la garantia dels productes en els terminis de lliurament previstos.

Gràcies al seu equip de treball, Dauper fa un assessorament personalitzat als clients, tenint en compte les diferents tendències del mercat.

Dauper ha contractat la nostra consultoria ISO 9001 a Sant Celoni per aconseguir el certificat ISO 9001 de gestió de la qualitat. D’aquesta forma pretén consolidar la seva expansió, basada en la fidelització dels clients i el comerç internacional.

Destaquem que amb la certificació ISO 9001 útil i àgil implantada per EmasConsultors, Dauper aconseguirà implantar un mètode de treball propi, vinculat amb l’estratègia i el pla de negoci de l’empresa.

Consultoria ISO 9001 a Sant Celoni

Des d’EmasConsultors ajudem a les empreses a que el seu certificat ISO sigui una eina útil i àgil. Destaquem els següents serveis de consultoria ISO 9001 a Sant Celoni :

  • Certificat ISO integrat a l’estratègia i el Pla de Negoci. L’ajudem a aconseguir el certificat ISO que necessiti: ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental, ISO 45001 de seguretat i salut, RSC (Responsabilitat Social) o altres normes de gestió.
  • Auditoria ISO interna amb auditors sènior amb més de 15 anys d’experiència.
  • Outsourcing estratègic pel manteniment del seu certificat ISO integrat a l’estratègia i Pla de negoci. Assumim les tasques de Responsable del Sistema.
  • Formació a mida de les seves necessitats. Modalitat “In Company”, “Online” o “Mixta”.

Consultoria ISO 9001 a Sant Celoni amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’èxit com a consultors ISO amb tot tipus d’empreses ens avalen.