Skip to content

🥇 Consultors d’EMAS, consultoria ISO

Consultors d'EMAS

EmasConsultors, la seva Consultoria ISO i Estratègica

Consultors d’EMAS, fundada el 1.999, està centrada en la Consultoria ISO, Consultoria Estratègica i Consultoria de Comerç Internacional amb una àmplia experiència tant en els àmbits d’empresa com d’administracions publiques.

Treballem per superar els reptes del client, reduint el seu impacte i ajudant-lo a convertir-lo en oportunitat de millora.

Hem fet Jornades Informatives amb les principals certificadores ISO, com ara amb TÜV Rheinland (para presentar l’Outsourcing Estratègic) o Applus (Outsourcing ISO: útil y fácil).

Consultoria innovadora de Barcelona – Consulteu la Guia d’empreses innovadores de Barcelona Activa.

Missió de Consultors d’EMAS

Consultors d’EMAS pretén integrar a la gestió tots aquells requisits que es requereixen, tant vinculats amb l’estratègia, el management o els certificats. D’aquesta forma aconseguim millorar l’eficàcia i competitivitat dels nostres clients. El nostre interès és establir amb els clients, col·laboracions a llarg termini, basades en la confiança i el respecte dels seus interessos.

Ajudem a tenir un valor diferencial sostenible en el temps, especialitzats en ajudar a identificar i gestionar el valor diferencial dels nostres clients, la capacitat de comunicar-lo adequadament, capacitat de resoldre els problemes que li puguin sorgir i la més adequada gestió i motivació d’equips.

Valors de Consultors d’EMAS

  • Creativitat per aprendre dels errors.
  • Disposició per evolucionar i desenvolupar-nos.
  • Disposició a escoltar, als nivells més profunds.
  • Sentit de l’humor i humilitat per dir la veritat.
  • Acceptació i autenticitat.
  • Valentia i seguretat en nosaltres mateixos

Com fem la consultoria ISO i la Consultoria Estratègica?

A EmasConsultors creiem en el contacte directe amb els clients. Per això, a més d’executar els nostres projectes a partir de sessions de treball conjuntes, fem servir la nostra plataforma “Software ISO” per implantar i mantenir sistemes de gestió de qualsevol norma ISO.

Gracies a la nostra experiència com professionals de l’organització empresarial i sobre la base de la nostra propia metodologia, oferim:

  • Projecte a mida: Buscant solucions personalitzades segons les seves necessitats. Projectes únics perquè la seva empresa és única.
  • Simplicitat: Els nostres sistemes de gestió faciliten el treball, de forma que la gestió de la qualitat seguretat i medi ambient no li requereixen esforç. El procés mai es converteix en una sistemàtica de papers o de requeriments legals. Inclús tanquem el pressupost des del seu inici.
  • Involucració absoluta: Des del primer dia fins a l’últim, contarà amb la nostra total col·laboració. A Consultors d’EMAS no pretenem vendre projectes sinó solucionar necessitats