Certificat ISO 9001 IMID BIOBANK

ISO 9001 a Biobank
Certifificat ISO 9001 a IMID Biobank

Certificat ISO 9001 IMID Biobank

Certificat ISO 9001 IMID Biobank amb Bureau Veritas amb l’abast “Processat de mostres biològiques i dades associades”. IMID Biobank és una iniciativa del Grup de Recerca de Reumatologia (GRR), de l’Institut de Recerca de l ‘Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona (VHIR). L’IMID Biobank es troba ubicat físicament al Parc Científic de Barcelona (PCB).

Biobank – IMID és un dipòsit biològic que emmagatzema mostres biològiques pel seu ús en investigació mèdica. Serveix de recolzament a molts tipus d’investigació com ara la genòmica i la medicina personalitzada.

Al Biobank hi ha un processament i magatzematge de mostres a gran escala requereix una estructura altament especialitzada. Amb la finalitat de proporcionar l’estructura necessària disposa d’un banc de mostres de pacients IMID anomenat IMID-BioBank. Té en compte la legislació sobre els biobancs i la investigació biomèdica (Llei 14/2007, d’Investigació biomèdica).

IMID fa referència a les malalties inflamatòries intervingudes per mecanismes immunes (IMID, Immune Mediated Inflamatory Diseases) com ara Psoriasis, Malaltia Inflamatòria Intestinal i Artritis Reumatoide.

EmasConsultors ha col·laborat amb la seva consultoria certificat ISO 9001 IMID Biobank a l’assoliment i manteniment del Sistema de Qualitat certificat amb la norma ISO 9001.

Serveis de consultoria ISO 9001

  • Certificat ISO. Consultoria ISO per aconseguir el certificat ISO. L’ajudem a aconseguir el certificat ISO segons qualsevol norma: ISO 9001, ISO 14001, OSHAS 18001, ISO 26000, ISO 22000, ISO 13485, etc.
  • Auditoria ISO. Auditoria interna del sistema de qualitat o auditoria de qualitat a proveïdors.
  • Outsourcing ISO o Head Renting ISO. Externalitzi les tasques de Responsable del Sistema de Qualitat.
  • Outsourcing estratègic. Integri l’estratègia i el management al certificat ISO 9001.
  • Formació ISO. Cursos de formació per implicar a tot el personal amb el certificat de qualitat ISO 9001. Curs d’auditoria interna.

Més de 100 casos d’èxit de consultoria ISO ens avalen. Garantim l’èxit dels nostres serveis.

About Jordi Gabarró 186 Articles
Apassionat per aportar valor als clients a partir de la consultoria ISO, la consultoria estratègica i la consultoria OEA