Skip to content

🥇🥇🥇 Consultors ISO per a qualsevol norma ISO

norma ISO 9001

Serveis amb els nostres consultors ISO

Com a consultors ISO sabem dissenyar, implantar i mantenir un certificat ISO que l’ajudi a vendre més, augmentant els beneficis de la seva organització. A partir de la seva necessitat, l’ajudem a determinar quin certificat l’aportarà més valor, pudiéndole ayudar en:

 Certificat ISO. Consultors ISO per dissenyar, implantar i aconseguir el certificat ISO integrat amb qualsevol norma. En destaquem: 

 Auditoria ISO. Auditoria ISO per aquelles organitzacions que vulguin externalitzar l’auditoria interna. Amb la nostra consultoria ISO podem oferir-li: 

 Outsourcing ISO. Head renting, externalitzant les tasques de Responsable del Sistema de la nostra consultoria ISO. Per qualsevol certificat ISO: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 i altres normes.
 Software ISO. Faci servir un Software ISO “on demand” per una ISO útil i fàcil. El Software ISO aporta  valor a la seva organització amb la mínima dedicació possible.

Per què escollir els nostres consultors ISO?

La nostra consultoria ISO és la que li aporta més valor. Destaquem com a punts forts nostres de la nostra consultoria:

  • La consultoria sempre estarà dirigida per un consultor sènior, Enginyer Superior i Executive MBA. D’aquesta forma aconseguirem aportar valor al management a través del certificat.
  • Ajudem a aconseguir qualsevol certificació de qualitat, seguretat, gestió ambiental o de Responsabilitat Social Corporativa tant a petites, mitjanes com grans empreses.
  • Metodologia pròpia basada amb Gesttic – Software ISO. Fem servir eines que ajuden que el certificat ISO sigui útil i àgil per treure’ls el màxim valor.
  • 100 % d’èxit. Gràcies a l’experiència dels nostres consultors implantant tot tipus de normes ISO en tot tipus d’organitzacions podem garantir l’assoliment dels objectius buscats.

Links vinculats amb consultors ISO