Skip to content

Consultoria OEA a farmacèutica per B. Braun

consultoría OEA en farmacéutica

B.Braun amb la nostra consultoria OEA a farmacèutica

El Grup B. Braun contracta els nostres serveis de consultoria OEA a farmacèutica per aconseguir ser Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i seguretat a la cadena de custodia amb l’objecte de ser un operador econòmic de confiança amb la Duana.

El Grup B Braun està format per B Braun Medical, B Braun Surgical (fabricant i comercialitzant productes mèdics hospitalaris com ara sèrums i equips d’infusió) i B. Braun Vetcare (Comercialització de productes mèdics hospitalaris d’ús exclusiu en Veterinària) son Operador Econòmic Autoritzat amb l’ajuda de la consultoria OEA a farmacèutica.

L’Operador Econòmic Aautoritzat Grup B. Braun a Espanya compte amb modernes plantes especialitzades en la producció de soluciones farmacèutiques i nutrició parenteral (Rubí i Jaén). El centre logístic internacional del Grup B. Braun a Espanya té abast mundial i subministra directament a clients internacionals.

La tramitació i implantació dels requisits d’Operador Econòmic Autoritzat en Simplificacions i Seguretat Duanera al Grup B Braun, s’ha fet amb la consultoria OEA a farmacèutica d’EmasConsultors.

B. Braun en ser Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions i seguretat, s’ha convertit en un Operador de Confiança amb la Duana, mantenint el despatx en factoria i obtenint totes les avantatges que implica tenir el certificat OEA.

Consultoria OEA a farmacèutica

Els serveis de consultoria OEA a farmacèutica que prestem des d’EmasConsultors son:

  • Certificat OEA. Consultoria OEA per ser Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions i/o seguretat.
  • Auditoria OEA. Auditoria interna OEA o auditoria a proveïdors amb auditors OEA amb amplia experiència.
  • Reavaluació OEA. L’ajudem a mantenir el certificat OEA en simplificacions i/o seguretat.
  • Outsourcing estratègic. Integri els requisits d’Operador Econòmic Autoritzat amb el certificat de qualitat ISO 9001.
  • Consultoria ISO sobre qualsevol certificat de qualitat, seguretat, gestió ambiental i Responsabilitat Social Corporativa

Garantia d’èxit. Més de 5o casos d’èxit de consultoria OEA ens avalen.