Consultoria OEA a Kuehne Nagel

Consultoria OEA a Kuehne Nagel

Consultoria OEA a Kuehne Nagel

La nostra Consultoria OEA a Kuehne Nagel ha ajudat a aconseguir el certificat OEA en simplificacions duaneres i seguretat. Kuenhe Nagel és un operador logístic global d’origen alemany, fundat l’any 1890. Actualment opera a 24 centres a Espanya, amb una capacitat de magatzematge d’aproximadament 200.000 m2. Aporta unes importants capacitats i eficiències de cost a les activitats de forwarding, que permetin als seus clients beneficiar-se d’uns costos molt competitius i d’una estructura pròpia en més de 100 països.

Compte amb un equip humà de 63.000 treballadors a 1.000 oficines a nivell mundial, i amb més de 7 milions de metres quadrats de magatzem per tot el món, que el situen com un dels líders mundials de “Supply Chain Management”, sent actualment el numero u en transport marítim internacional. L’experiència dels equips humans també és un factor determinant  per la qualitat del servei.

Disposa d’una àmplia gama de serveis integrats: transport marítim, transport aeri i transport terrestre internacional amb una xarxa de grupatge pan-europeu.

A més, ofereix serveis de logística de valor afegit per clients de diferents sectors: Aeroespacial, automoció, sanitari, tecnologia, industrial, refineria, farmacèutic, venda al detall, gran consum, emergències, alimentació i begudes, peribles, productes forstals, articles de luxe.

La tramitació i implantació dels requisits d’Operador Econòmic Autoritzat en Seguretat i Simplificacions Duaneres (OEAF) s’ha fet amb la nostra Consultoria OEA a Kuehne Nagel fent servir Gesttic Software OEA.

Serveis de Consultoria OEA

  • Certificat OEA. Consultoria OEA per aconseguir el certificat d’Operador Econòmic Autoritzat
  • Auditoria OEA, Auditoria interna OEA o Auditoria a proveïdors OEA amb auditors sénior
  • Outsourcing Estratègic. Integri el seu certificat ISO amb el certificat d’Operador Econòmic Autoritzat
  • Reavaluació OEA. Ajudem a mantenir i aconseguir la reavaluació OEA
  • Formació OEA. Formació “In Company”, Formació Online o Formació mixta. Cursos bonificables.
About Jordi Gabarró 186 Articles
Apassionat per aportar valor als clients a partir de la consultoria ISO, la consultoria estratègica i la consultoria OEA