Duana – AEAT – Certificació OEA

La certificació OEA amb la Duana

Una certificació OEA (Operador Econòmic Autoritzat) implica ser un operador de confiança certificat per la Duana Espanyola (AEAT) per les operacions duaneres regulades per normativa, i per tant, pot gaudir d’avantatges a les seves transaccions de comerç extracomunitaris.

Pot sol·licitar la certificació OEA a la Duana qualsevol persona, física o jurídica establerta a Espanya, amb independència de la mida del seu negoci i que estigui implicada a la cadena logística internacional,: Fabricants, Exportadors, Representants Duaners, Expedidors (transitaris – freight forwarders), Depositaris (magatzemistes), Importadors i Transportistes.

Quan la Duana, atorga la certificació OEA per ser Operador Econòmic Autoritzat es consideraran operadors segurs i fiables per la resta dels integrants de la cadena logística a tota la Unió Europea.

En aconseguir la certificació OEA adquireix uns compromisos en matèria de seguretat. Aquests compromisos en matèria de seguretat. Aquests compromisos es tradueixen en unes avantatges competitives i diferenciadores que aporten valor afegit als seus processos.

Des de EmasConsultors podem ajudar a través de la nostra consultoria OEA.

Certificació OEA

Algunes de les nostres referències de certificació OEA per la Duana son: