SOBRE NOSALTRES

UN EQUIP PROFESSIONAL I MOTIVAT

Empresa

Fundada per Jordi Gabarró, el 1999, EmasConsultores es forma d’un equip de professionals altament qualificats amb experiència i visió global de la gestió de les empreses i administracions. Amb diferents casos d’èxit, vam demostrar la nostra eficiència en la pràctica de la nostra labor, implementant una relació constant amb el client, afavorint els resultats de manera constant.

La nostra experiència com a professionals de l’organització empresarial i sobre la base de la nostra pròpia metodologia, fa que destaquem per:

[removal.ai]_e38bc9b3-dc98-421d-b9f6-a3e1d681ca4b-image

+20 anys d’experiència en consultoria ajudant empreses a millorar estratègies a partir d’analitzar riscos i oportunitats

[removal.ai]_be564db2-376f-4902-b27e-755086f1418a-image

Garantia d’èxit. Tenim certificats SGS acreditats ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental i iSO 45001 de seguretat.
Estem compromesos amb la millora continua.

Implementació de qualitat, fàcil i àgil, maximitzant la utilitat de la certificació i millorant la comunicació entre les parts.​

La principal activitat de l’empresa és la Consultoria ISO, la Consultoria Estratègica i la Consultoria de Comerç Internacional amb una àmplia experiència tant en els àmbits d’empresa com d’administracions públiques.

Gràcies a la nostra metodologia de treball digital, utilitzant Microsoft 365 i Microsoft Teams per a Empreses, millorem l’eficiència i qualitat dels nostres serveis, a més de transmetre implícitament la transformació digital als nostres clients.

Equip

Jordi Gabarró,
manager y director de proyectos

Jordi Gabarró,

CEO

Consultor expert en planificació estratègica i sistemes de gestió.

Roger Cerdà

Consultor especialitzat en comerç internacional i OEA

Rogelio Márquez

Consultor enfocat a impulsar la innovació i l’optimització de processos

Mariona Gabarró

Consultora estratègica especialitzada en  economies sostenibles

Arnau Ponce

Consultor

Mohamed El Kaderi

Màrqueting 

Sergi Gaspar

Consultor

«Treballem per a superar els reptes del client, reduint el seu impacte i ajudant-lo a convertir-lo en oportunitat de millora»

Jordi Gabarró, CEO

Valors

Què esperar dels nostres serveis?

Personalització
Profesionalitat
Eficiència
Implementació ràpida
Econòmica