Consultoria ISO a Barcelona per la certificació ISO

Consultoria ISO a Barcelona

Per EmasConsultors, el servei de Consultoria ISO a Barcelona implica aconseguir la satisfacció del client, donant-li valor. Per donar-li valor som capaços d’aconseguir que el certificat ISO sigui útil i àgil, aconseguint que sigui una veritable eina vinculada amb eines de gestió com ara el Pla estratègic, el Plan de màrqueting, quadre de comandament i el Pla de continuïtat del negoci.

Certifiquem qualsevol norma. En destaquem: certificat ISO 9001 de gestió de la qualitat, certificat SO 14001 y EMAS de gestió ambiental, ISO 45001 de seguretat laboral,  OEA per ser Operador Econòmic Autoritzat, ISO 13816, ISO 13485 de medical device e ISO 13009.

D’aquesta forma amb els nostres consultors ISO de Barcelona aconseguim que els nostres clients puguin guanyar més, solucionant les seves necessitats.

Serveis de Consultoria ISO de Barcelona

EmasConsultors som Consultors ISO de Barcelona donant servei de consultoria de:

Casos d'èxit com Consultors SO a Barcelona

Podem donar servei a tot tipus d’empreses i organitzacions. Alguns dels últims casos d’èxit de Consultoria ISO a Barcelona son en organitzacions de:

Com a consultors ISO a Barcelona, treballem amb totes les certificadores ISO de prestigi: AENOR, Lloyd’s Register, SGS, TÜV, Bureau Veritas, etc..