Gesttic Software ISO

Gesttic amb les normes software ISO

Els certificats de sistemes de gestió que suporta el nostre software ISO, basat en Microsoft 365,  son les més habituals:

Consulti’ns per la gestió “sense papers” d’altres normes de qualitat, gestió ambiental, prevenció de riscos laborals i responsabilitat social.

Què aporta Gesttic - Software ISO?

Fer servir la nostra metodologia Gesttic, implica les següents avantatges:

  • Accés a tot el coneixement, de forma fàcil i àgil, a través d’internet. La informació és accessible tots els dies a qualsevol hora. La metodologia «Gesttic – Software ISO», basada en Microsoft 365, és usable i senzilla.
  • No requereix instal·lacions als seus usuaris i clients, ja que s’accedeix a ella des de qualsevol navegador i de qualsevol tipus de pantalla.
  • Resolució eficient i eficaç d’incidències i no conformitats a través d’un gestor de tiquets.
  • Facilita el seguiment comercial, en poder-se integrar fàcilment a un software CRM com ara Hubspot.
  • Ajuda a consolidar grups. Amb Yammer disposa d’una xarxa social privada que permet estar al dia de tot allò que passa. Els equips poden col·laborar amb més facilitat , avançant amb més facilitat i rapidesa.
  • Implicació de tot el personal. Pot veure ràpidament tot el «Sistema de Gestió». Fàcilment adaptable.
  • Facilitar la formació i capacitació de tot el personal i implicar als clients i proveïdors de l’organització a través del campus de formació online.

La metodologia Gesttic és segura. Cada usuari sols té accés a la documentació i funcionalitats on està implicat. És molt fàcil configurar els seus permisos i accessos, tenint en compte els departaments, processos i equips de treball.

Certificacions ISO amb Gesttic

Gesttic – Software ISO, és una plataforma de gestió, basada en Microsoft 365, adaptable a qualsevol certificació ISO:

Amb la nostra metodologia, alineada amb el seu pla de negoci, serà fàcil aconseguir la implicació de l’equip al sistema de gestió. Així garantim l’èxit del seu certificat.

Serveis de Consultoria ISO

Com a consultors ISO, destaquem els serveis de: