Formació a empreses a mida

Àrees de formació a empreses

De les nostres àrees temàtiques de formació a empreses en destaquem:

  • Cursos de management. Del catàleg complert de cursos en destaquem els referents a lideratge, comunicació, comercial i vendes. Vinculat amb l’estratègia i habilitats directives.
  • Cursos de comerç internacional – Operador Econòmic Autoritzat (OEA), amb la finalitat d’optimitzar al màxim el comerç internacional i la seguretat de la cadena logística.
  • Cursos de qualitat ISO. Fem activitats formatives per aconseguir un sistema de qualitat útil i àgil, des de la sensibilització qualitat, a habilitar auditors interns com a posar en marxa eines de millora continua que ajuden a convertir la seva ISO 9001 en el seu pla estratègic i pla de negoci.
  • Cursos de màrqueting i xarxes socials. Amb nosaltres aprendrà a treure profit de les seves accions de màrqueting, inclòs el màrqueting digital i xarxes socials.
  • Cursos d’idiomes. L’ajudem a adquirir competències en idiomes adaptades a l’activitat laboral del seu negoci.
  • Cursos de seguretat e higiene alimentaria dirigits tant a directius, comandaments intermedis i operaris. Fem el curs de manipulador d’aliments, curs d’al·lèrgens.

Consulti’ns la seva necessitat i li donarem la solució. Solucionem totes les seves necessitats formatives.

Modalitats de formació empreses

Podem impartir cursos en qualsevol de les tres modalitats següents, sempre d’acord amb les seves necessitats:

  • Presencial In Company per impartir activitats formatives “a mida” de les necessitats de cada organització. Els cursos “In Company” son eficients perquè no requereixen dedicar temps en desplaçaments i eficaç perquè el temari es centra en les necessitats formatives particulars.
  • Online, a través d’internet, per aquells alumnes que per falta de temps prefereixen fer els cursos a través d’internet.
  • Mixta. combinant la “formació In Company” i la “Online” a través del nostre portal online.

Cursos per empreses adaptats a les seves necessitats

La nostra formació a empreses sempre s’adapta a les necessitats de cada organització, per això abans d’impartir-la sempre adaptem el curs a les necessitats formatives d’organització.

Entenem les activitats de formació a empreses com dinàmiques, pràctiques, actives i participatives, basada en casos reals que es poden aplicar a l’activitat laboral. D’aquesta forma podem assegurar que les nostres activitats formatives són eficients i eficaços.

Cursos bonificables a empreses

Podem tramitar la formació a empreses com formació bonificable. D’aquesta forma podrà recuperar el cost de la formació, sense que li suposi un sobrecost afegit.

La Fundae bonifica la formació gràcies a l’aportació que mensualment fa cada treballador en aquest concepte.