CONSULTORIA I AUDITORIA

Consultoria i auditoria estratègica i de sistemes de gestió ISO i OEA.

ELS NOSTRES SERVEIS

Especialitzats en certificacions, auditoria i outsourcing en certificats de qualitat, gestió ambiental, gestió de la seguretat, responsabilitat social i comerç internacional.

ISO 9001

ISO 9001 de calidad

Consultoria, auditoria i manteniment

ISO 14001

Consultoria, auditoria i manteniment

ISO 45001

Consultoria, auditoria i manteniment

Veure tots els serveis

com treballem

COVID-19. Degut a la present situació pandèmica hem adaptat la nostra metodologia de treball utilitzant les eines de Microsoft 365, incloent Microsoft Teams, Sharepoint, Planner, entre d’altres.

La nova metodologia de treball, combinant el treball online i presencial, ens ha permès millorar la comunicació i eficàcia dels projectes, i alhora maximitzar la qualitat d’aquests.

Les xifres parlen per si soles

0 +
Clients Satisfets
0
Anys d'experiència
0
Projectes Completats

Casos d'èxit

Projectes completats amb èxit a tot tipus de sectors

FAQ

Algunes de les preguntes més freqüents sobre la certificació:

ISO 9001: 2015 és l’última versió de la norma internacional ISO 9001 que especifica els requisits per a un sistema de gestió de qualitat (SGC).

Els organismes de certificació li atorguen 3 anys DESPRÉS de la publicació de la nova norma.

Principals raons per registrar-se:

  • Eficiència operativa interna: menors costos de producció a causa de menys productes no conformes, menors taxes de rebutjos, processos simplificats i menys errors.
  • Accés a nous mercats: alguns mercats requereixen el registre 9001 i altres afavoreixen les empreses amb certificat 9001.
  • Sol·licitut de clients: el client sol·licita a moltes organitzacions que obtinguin el certificat com a requisit per continuar fent negocis.

El cost del registre ISO 9001 variarà segons la mida i la complexitat de la seva organització i si ja compta amb alguns elements d’un sistema de gestió de qualitat. Implica el cost de contractació, la inversió a nivell intern dels treballadors i l’increment derivat de taxes o eines que puguin ajudar-te en el procés.

Per conèixer els requisits que ha de complir, has de fer la classificació de productes sanitaris o medical device adequadament.

Les exigències més habituals con la marca CE i el certificat ISO 1385.

L’assessorem pel compliment legal dels productes sanitaris amb la nostra consultoria medical device.