ISO 45001

Norma ISO 45001 per un Sistema de Gestió de la Seguretat i Salut Laboral.

La millor consultoria ISO útil i àgil que li aporta valor a la gestió de la seguretat i salut laboral:

  • Certificat ISO 45001. Consultoria ISO per aconseguir la certificació de seguretat i salud laboral integrada amb l’estratègia i el pla de negoci.
  • Auditoria ISO interna de gestió de la seguretat i salut laboral o a proveïdors amb auditors sènior de més de 20 anys d’experiència.
  • Head Renting ISO o manteniment ISO. Estalvi diners externalitzant les tasques de Responsable del certificat ISO
  • Outsorcing estratègic. Integri l’estratègia, el pla de negoci o els requisits d’una altra norma amb el seu certificat ISO 45001.
  • Formació en seguretat i salud laboral a mida de les seves necessitats. Formació “In Company”, “Formació Online” i “Formació mixta”.

Consultoria ISO amb èxit garantit.

Més de 20 anys d’experiència en certificació ISO ens avalen amb totes les certificadores de prestigi acreditades (AENOR, SGS, Lloyds, TÜV, Bureau Veritas, Intertek, etc.)

DAFO para consultoria iso 9001

L’anàlisi DAFO com a pilar dels certificats ISO

L’anàlisi DAFO (FODA o SWOT) és una part important del procés de planificació estratègica de la norma ISO 9001 en la qual es explora l’entorn intern (classificats com fortaleses o debilitats) i extern (oportunitats o amenaces). L’anàlisi DAFO proporciona informació que és útil per fer coincidir els recursos i capacitats de l’empresa amb l’entorn competitiu

L’anàlisi DAFO com a pilar dels certificats ISO Llegeix més »

OSHAS 18001 Mataró

Electricitat Boquet i certificat OSHAS 18001 Mataró Electricitat Boquet amb la nostra consultoria OSHAS 18001 Mataró ha aconseguit la certificació OSHAS 18001 en Seguretat i Salut Laboral amb la certificadora SGS. Electricitat Boquet, amb més de 100 anys d’experiència, és una referència al sector de manteniment i instal·lacions elèctriques. Està preparada per fer tot tipus

OSHAS 18001 Mataró Llegeix més »