Comerç internacional

Suport al comerç internacional

El podem ajudar a estar preparats pel comerç internacional, complint els requisits que li demanaran els seus clients nous, com ara:

 • Certificació ISO 9001 de gestió de la qualitat. per donar confiança i satisfacció als seus clients sobre el compliment dels requisits demanats. Ajuda a detectar les necessitats i expectatives dels països als que vulgui vendre.
 • Certificació ISO 14001 de gestió ambiental, per evidenciar el compromís de la seva organització amb la millora continua ambiental. També podem ajudar a aconseguir la verificació EMAS, certificat ISO 50001 d’eficiència energètica o ISO 14006 de ecodisseny o a elaborar la Declaració Ambiental de Producte.
 • Certificat ISO 45001 de seguretat i salut laboral.
 • Certificació Responsabilitat Social Empresarial o auditoria RSE a través d’eines com SMETA, Ecovadis o BCorp. Ajuda a augmentar la Reputació a qualsevol dels països on vulgui internacionalitzar-se.

Consultoria estratègica en sistemes de gestió

Com consultoria estratègica en sistemes de gestió, des d’EmasConsultors, podem ajudar-lo amb els nostres serveis de consultoria comerç internacional:

  • Pla d’internacionalització per exportar. Pla de màrqueting enfocat a una perspectiva internacional.  L’ajudem a analitzar possibles països i a establir l’estratègia per assegurar l’èxit de l’exportació. Amb la internacionalització aconseguirà obrir nous mercats.
  • Consultors ISO per aconseguir el certificat que li demanin i valori el seu client internacional. L’ajudem en normes de gestió de la qualitat (ISO 9001), gestió ambiental (ISO 14001), prevenció de riscos laborals (ISO 45001) i responsabilitat social (SMETA, Forética) entre altres.
  • Comerç electrònic. L’ajudem a posar en marxa la plataforma de ecommerce de forma que sigui un canal de vendes a nous països i mercats. Sabem ajudar-lo a posicionar el seu portal de ecommerce a les necessitats i expectatives dels seus clients nous.
  • Consultors OEA per Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i/o seguretat a la cadena de subministrament. Aconseguirà ser un Operador de confiança a la cadena logística internacional.