Certificat ISO 14001 de gestió ambiental

Beneficis certificat ISO 14001 amb EmasConsultors

El seu certificat ISO 14001 amb l’ajuda de la nostra consultoria ISO li aportarà:

  • Fidelització dels clients i accés ràpid al mercat “verd”. Amb el certificat ISO14001 de gestió ambiental resolem les inquietuds ambientals dels clients i del mercat verd. La nostra consultoria ISO aconsegueix que amb el certificat ISO 14001 s’accedeixi a nous recursos com ecoetiquetes o la integració de la ISO 14001 amb el “Pla de Màrqueting“.
  • Reducció de costos, augment de l’eficàcia i eficiència en els processos. La millora contínua ambiental que suposa un certificat ISO 14001 implantada amb la nostra consultoria ISO implica una reducció de matèria primera ocupació de recursos; del consum d’energia; de residus i el seu cost de gestió així com la utilització de recursos recuperables: El “Pla de Negoci” i el “Pla financer” milloraran.
  • Etiqueta Ecològica, Eficiència energètica o Anàlisi del Cicle de Vida. La certificació ISO 14001 aplicada amb la nostra consultoria ISO aportarà instruments que ajuden a la diferenciació i aportar valor als nostres clients a través de la “Etiqueta Ecològica”, Eficiència Energètica o l’Anàlisi del Cicle de Vida.

Consultoria ISO 14001

Implantem el certificat ISO 14001 amb els següents punts a diferencials:

  • Consultoria ISO amb més de 10 anys d’experiència. La implantació del certificat ISO 14001 estarà liderada per un Enginyer i Executive MBA amb àmplia experiència en gestió ambiental i management empresarial.
  • Contacte amb el client. Implantem la certificació ISO 14001 que s’adapta a la realitat de cada organització. D’aquesta manera podem garantir que la norma ISO 14001 és una veritable eina de millora contínua.
  • ISO 14001 amb Gesttic – Software ISO”. Amb la plataforma en línia “Gesttic” estarà en contacte constant amb el client i utilitzem eines que faciliten la implicació de tot el personal implicat amb la certificació ISO 14001.
  • Millora la competitivitat. Ens diferenciem perquè en aconseguir la certificació ISO 14001 ajudem a posar en marxa eines vinculades amb la gestió ambiental com la “Eficiència Energètica”, “Comunicació ambiental”, “Ecodisseny”, “Etiqueta Ecològica” o “Anàlisi del Cicle de Vida”.
  • Sistema Integrat de Gestió. Per aconseguir un sistema àgil i útil, integrem els requisits de la norma ISO 14001 en el sistema de gestió que tingui implantat.