Certificat ISO 14001 de gestió ambiental

Certificat ISO 14001 de gestió ambiental

Beneficis certificat ISO 14001 amb EmasConsultors

El seu certificat ISO 14001 amb l’ajuda de la nostra consultoria ISO li aportarà:

  • Fidelització dels clients i accés ràpid al mercat “verd”. Amb el certificat ISO14001 de gestió ambiental resolem les inquietuds ambientals dels clients i del mercat verd. La nostra consultoria ISO aconsegueix que amb el certificat ISO 14001 s’accedeixi a nous recursos com ecoetiquetes o la integració de la ISO 14001 amb el “Pla de Màrqueting“.
  • Reducció de costos, augment de l’eficàcia i eficiència en els processos. La millora contínua ambiental que suposa un certificat ISO 14001 implantada amb la nostra consultoria ISO implica una reducció de matèria primera ocupació de recursos; del consum d’energia; de residus i el seu cost de gestió així com la utilització de recursos recuperables: El “Pla de Negoci” i el “Pla financer” milloraran.
  • Etiqueta Ecològica, Eficiència energètica o Anàlisi del Cicle de Vida. La certificació ISO 14001 aplicada amb la nostra consultoria ISO aportarà instruments que ajuden a la diferenciació i aportar valor als nostres clients a través de la “Etiqueta Ecològica”, Eficiència Energètica o l’Anàlisi del Cicle de Vida.

Consultoria ISO 14001

Implantem el certificat ISO 14001 amb els següents punts a diferencials:

  • Consultoria ISO amb més de 10 anys d’experiència. La implantació del certificat ISO 14001 estarà liderada per un Enginyer i Executive MBA amb àmplia experiència en gestió ambiental i management empresarial.
  • Contacte amb el client. Implantem la certificació ISO 14001 que s’adapta a la realitat de cada organització. D’aquesta manera podem garantir que la norma ISO 14001 és una veritable eina de millora contínua.
  • ISO 14001 amb Gesttic – Software ISO”. Amb la plataforma en línia “Gesttic” estarà en contacte constant amb el client i utilitzem eines que faciliten la implicació de tot el personal implicat amb la certificació ISO 14001.
  • Millora la competitivitat. Ens diferenciem perquè en aconseguir la certificació ISO 14001 ajudem a posar en marxa eines vinculades amb la gestió ambiental com la “Eficiència Energètica”, “Comunicació ambiental”, “Ecodisseny”, “Etiqueta Ecològica” o “Anàlisi del Cicle de Vida”.
  • Sistema Integrat de Gestió. Per aconseguir un sistema àgil i útil, integrem els requisits de la norma ISO 14001 en el sistema de gestió que tingui implantat.