E-Commerce o comerç electrònic

Què aporten els nostres serveis d'e-commerce?

Ajudem a través del comerç electrònic (o e-commerce) a augmentar les vendes a partir de:

  • Crear un portal de comerç electrònic d’èxit. Implica ajudar a determinar el model de negoci i mercat. A partir de la proposta de valor que et diferencia de la competència així com fer el catàleg de la plataforma per obtenir el màxim rendiment i rendibilitat. Requereix la competència així com el perfil dels clients potencials. Ajudem a plantejar la millor estratègia per l’èxit del comerç electrònic en línia amb el pla estratègic.
  • Ajuda i seguiment de resultats. Oferim suport 360º sobre el comerç electrònic garantint l’èxit de l’e-commerce a partir de la seva integració amb el certificat ISO 9001, plan de màrqueting i pla de negoci. Inclou el seguiment de la internacionalització d’acord amb el pla d’internacionalització.
  • Màrqueting digital. Els nostres excel·lents serveis de màrqueting online per e-commerce ens fan estar 100% segurs de que podem millorar el posicionament de la teva botiga online. Ajudem a elaborar l’estratègia de comunicació, màrqueting online i de gestor de xarxes socials per aconseguir els objectius del pla de negoci i pla de màrqueting. Podem elaborar els continguts per optimitzar el seu posicionament a buscadors.
  • Feddback amb el client. A través de l’estratègia de comerç electrònic detectem el nivell de satisfacció dels clients així com les seves necessitats i expectatives. Així complim amb varis dels requisits de la certificació ISO 9001.
  • Posta en marxa i optimització de marketplaces (com ara eBay , Amazon o Rakuten) de moda que ens ajuden a aconseguir l’èxit del nostre comerç electrònic. Implica exportar tot o sols part del catàleg de productes de la seva plataforma e-commerce dins dels marketplaces de moda. Així aconseguirem visites que d’una altra forma no aconseguiríem.
  • Formació. Tenir un equip format amb coneixements sobre comerç electrònic  és vital per enfrontar-te als reptes que t’esperen i així aconseguir l’èxit del teu negoci.

Conceptes clau sobre comerç electrònic