Skip to content

Software ISO 9001 amb Gesttic

Software ISO 9001

Certificat ISO útil i fàcil amb Software ISO 9001

Fer servir Gesttic Software ISO 9001 implica les següents avantatges:

Accés fàcil i àgil a la informacióAccés fàcil i àgil a la informació a través de Internet, tots els dies, les 24 hores del dia. La Interfície de Gesttic – Software ISO 9001 és senzilla i no requereix instal·lacions als usuaris i clients de la plataforma ja que s’hi accedeix a ella a través de qualsevol navegador com Explorer, Mozilla Firefox ; Chrome o Safari. És molt fàcil posar en marxa “Gesttic –Software ISO 9001“, per qualsevol de les 3 vies següents:

 • Amb l’ajuda del “Manual de l’usuari” de Gesttic.
 • A través d’un concurs de formació, bonificable a través de la Fundación Tripartita.
 • Amb la precàrrega de documentació, si vol certificar-se i començar amb documentació de referència.
 • A partir de consultoria ISO per aconseguir un certificat o implantar Gesttic.
Implicació de tot el personalPot veure ràpidament tot el “Sistema de Gestió”. Fàcilment adaptable. Permet llibertat total de configuració, no et sents limitat. Gesttic – Software ISO 9001 és l’ajuda ideal per:

  • Trobar tota la informació i documentació de l’empresa. Un certificat ISO sovint genera molta informació, que Gesstic li permet ordenar-la.
  • Accedir a tot el coneixement de l’empresa.
  • Facilita el seguiment comercial.
  • Resolució eficient i eficaç d’incidències i no conformitats.

Facilitar la formació i capacitació de tot el personal. Implicar a clients i proveïdors a l’organització.

Baix costEl Software ISO 9001 és de baix cost en tractar-se d’un servei ASP, sols pagues el que necessites. El manteniment de l’aplicació i dels servidors el fem nosaltres. Sense manteniment per vostè. Nosaltres mantenim els servidors i l’aplicació. Gesttic és un software ISO “On demand”, pel que sols pagues pel que fa servir.
Vincles a sistemes. A Gesttic volem que l’usurari pugui continuar fent servir les seves eines ofimàtiques habituals, per això, el gestor documental permet fer servir les eines ofimàtiques més habituals com arxius de: “Microsoft Office”, “Open Office“, “Libre Office“, “pdf” i tot tipus d’imatges entre altres.
Seguretat de dades i de la informacióCada usuari sols té accés a la documentació i funcionalitats on està implicat. A “Gesttic – Software ISO 9001” és molt fàcil configurar els seus permisos, assignant-li els permisos que necessita, fent un filtrat de la informació visible segons drets i divisions de l’estructura. Cada usuari de “Gesttic – Software ISO 9001” pot modificar el seu perfil (usuari, contrasenya, foto, presentació, habilitats, etc). Gràcies a l’opció de “grups d’usuaris” l’estructura es pot dividir per Àrees, Empresa, Divisió, Unitat, Procés i Activitat (Projecte, Proposta …).

El servidor es troba a un Data Center que disposa de totes les mesures de seguretat física i informàtica requerides.

Estructura i funcionalitatsCaracterístiques tècniques de Gesttic – Software ISO 9001:

 • Gestor documental per la gestió de tota la documentació del certificat ISO com ara el manual i els procediments.
 • Ticketing o gestor de tickets, per la gestió de les incidències i no conformitats. Permet implicar amb facilitat a tot el personal i gestionar-les amb facilitat.
 • Portal de formació específic per cada organització. Pot incloure formació sobre les normes ISO o el “Manual de Benvinguda” entre altra formació.

La solidesa dels elements que constitueixen les funcionalitats de “Gesttic – Software ISO 9001“, permeten llibertat total per configurar l’estructura de cada client.

SAT. Servei d’Assistència Tècnica“Gesttic – Software ISO 9001” disposa d’un servei d’ajuda o servei d’assistència tècnica (SAT), a través de les següents vies:

 • Assistència Tècnica Software ISO 9001 domiciliaria. Ens desplacem personalment a la seva organització per solucionar els seus problemes. Requereix contractació a part.
 • Telefònica software ISO 9001, trucant al telèfon +34 93759 88 74 (en horari d’oficina espanyola)
 • Tiqueting software ISO 9001, les 24 hores del dia. Permet una atenció més ràpida i fer un seguiment més efectiu de la seva resolució.
 • Centre d’ajuda software ISO 9001 en línia, en el que hi trobaràs “Manuals” i “Vídeos” per solucionar els teus dubtes de Gesttic – Software ISO.

Gesttic – Software ISO 9001” s’adapta als certificats ISO més habituals: ISO 9001 , ISO 14001 , OSHAS 18001, ISO 22000, ISO 26000, OEA, etc.