Certificació ISO 45001

Serveis de consultoria ISO 45001

Com a consultors ISO, l’oferim els següents serveis de consultoria estratègica en sistemes de gestió, vinculats amb la certificació ISO 45001:

  • Consultoria certificació ISO 45001. Consultoria estratègica en sistemes de gestió per aconseguir la certificació ISO 45001 útil i àgil amb una certificadora ISO de prestigi acreditada. Més de 20 anys d’èxit ens avalen.
  • Auditoria ISO 45001 interna o a proveïdors amb auditors sènior. Sabem fer l’auditoria integrada amb la gestió de la qualitat ISO 9001 o la gestió ambiental ISO 14001.
  • Outsourcing ISO. Ajudem a integrar el seu sistema integrat de gestió. Garantim l’èxit gràcies al nostre mètode “Gesttic – Software ISO“.

Consultoria ISO amb garantia d’èxit. Més de 25 anys d’experiència com a consultors estratègics en sistema de gestió ens avalen.

Què aporta la certificació ISO 45001?

La certificació ISO 45001 evidencia el compromís amb la salut i el benestar dels treballadors. De forma concreta, el certificat ISO 45001, aporta:

  • Posiciona el seu negoci com a líder. La ISO 45001 implica un reconeixement internacional i que es vegi com una empresa d’elit. L’ajudarà a diferenciar-se dels seus competidors.
  • Credibilitat i reputació, en evidenciar a través d’un certificat de seguretat i salut laboral el compromís amb la millora continua dels seus treballadors.
  • Consistència significa eficiència. ISO 45001 crea una organització basada en les millors pràctiques. Això, després es reflexa en tota l’empresa i estableix un estàndard per la gestió de riscos. Tenir una norma forta i consistent significa que l’organització és més eficient en tots els àmbits.
  • Millora la seguretat laboral. La norma gestiona els riscos per la salut i la seguretat personal de qualsevol procés o ús de maquinària. Es relaciona amb la salut mental i amb la seguretat física dins del seu lloc de treball.
  • Avaluació preventiva de riscos i perills. La implementació de ISO 45001 ajuda a prevenir riscos en lloc de reaccionar davant d’ells, una cop s’ha detectat. L’auditoria interna dóna un «sistema d’alerta preventiva» per ajudar-lo a detectar amenaces potencials per la salud i la seguretat.
  • Augmenta el retorn de la inversió (ROI). La productivitat i l’eficiència del personal millora, perquè es redueixen les lesions al lloc de treball i redueix les primes d’assegurances. Baixen les reclamacions relacionades amb el treball es redueixen i milloren.
  • Enfoc ocupacional. L’atenció es centra en el benestar físic i mental dels treballadors al treball. Implementar ISO 45001 millora la moral del personal. Té un impacte significatiu a la tasca de rotació i retenció del personal.