Certificació ISO 45001

Serveis de consultoria ISO 45001

Com a consultors ISO, l’oferim els següents serveis vinculats amb la certificació ISO 45001:

  • Consultoria certificació ISO 45001. Consultoria estratègica en sistemes de gestió per aconseguir la certificació ISO 45001 útil i àgil amb una certificadora ISO de prestigi acreditada. Més de 20 anys d’èxit ens avalen,
  • Auditoria ISO 45001 interna o a proveïdors amb auditors sènior. Sabem fer l’auditoria integrada amb la gestió de la qualitat ISO 9001 o la gestió ambiental ISO 14001.
  • Outsourcing ISO. Externalitzi el manteniment del seu sistema de gestió de la seguretat i salut laboral. Garantim l’èxit gràcies al nostre mètode Gesttic «ISO sense papers»

Consultoria ISO amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència ens avalen.

Què aporta la certificació ISO 45001?

La certificació ISO 45001 significa evidenciar el compliment dels requisits de la norma 45001. Implica el compromís amb la salud i el benestar dels seus treballadors i amb la millora continua de la seguretat. La norma ISO 45001 té en compte el Context, Lideratge i Participació dels treballadors, Planificació i Operació, Avaluació del desempeny i millora. De forma concreta, el certificat ISO 4001, aporta:

  • Posiciona el seu negoci com a líder. Implementar la ISO 45001 de salud i seguretat laboral, farà que la seva organització sigui reconeguda internacionalment i es vegi com una empresa d’elit. L’ajudarà a diferenciar-se dels seus competidors.
  • Augmenta la confiança. La implicació amb la millora continua de la seguretat i salud dels seus treballadors  sus treballadors, permet que les persones confien en vostè i el responsabilitzen socialment pel benestar del seu personal. El compromís amb la responsabilitat social, pot impactar a la reputació percebuda del seu negoci, tant el públic, els seus futurs treballadors i possibles clients.
  • Consistència significa eficiència. ISO 45001 crea una organització basada en les millors pràctiques. Això, després es reflexa en tota l’empresa i estableix un estàndard per la gestió de riscos. Tenir una norma forta i consistent significa que l’organització és més eficient en tots els àmbits.
  • Redueix les primes d’assegurances. Implementar ISO 45001 facilita l’accés a primes d’assegurances més baixes, ja que es redueixen les lesions ja que es redueixen les lesions laborals i demostra que l’organització està fent una diligència forta degut a la gestió i protecció dels seus treballadors.
  • Millora la seguretat individual i de l’organització. La norma ISO 45001 aborda els riscos per la salut i la seguretat personal de qualsevol procés o ús de maquinària dins d’una organització. Això es relaciona amb la salud mental i amb la seguretat física dins del seu lloc de treball.
  • Millora la supervisió gerencial. Aquesta norma garanteix que la responsabilitat i la propietat recauen al personal de gestió de seguretat o a la gerència d’alt nivell. En participar els principals líders a un procés clarament comunicat per identificar els perills, la salud i seguretat laboral dels treballadors millora continuament.
  • Avaluació preventiva de riscos i perills. La implementació de ISO 45001 ajuda a prevenir riscos en lloc de reaccionar davant d’ells, una cop s’ha detectat. L’auditoria interna dóna un «sistema d’alerta preventiva» per ajudar-lo a detectar amenaces potencials per la salud i la seguretat.
  • Augmenta el retorn de la inversió (ROI). La productivitat i l’eficiència del personal millora, perquè es redueixen les lesions al lloc de treball. Baixen les reclamacions d’assegurances relacionades amb el treball es redueixen i milloren, encara més, el cost de l’assegurança pel negoci.
  • Enfoc ocupacional. L’atenció es centra en el benestar físic i mental dels treballadors al treball. Implementar ISO 45001 millora la moral del personal. Té un impacte significatiu a la tasca de rotació i retenció del personal.
  • Credibilitat i reputació, en evidenciar a través d’un certificat de seguretat i salut laboral el compromís amb la millora continua de la seguretat i salut laboral, ajudant a vendre més.