Intranet ISO

Què aporta la Intranet del seu certificat ISO?

La intranet del seu certificat ISO de Software ISO “sense papers” l’ajuda a integrar al seu sistema integrat de gestió ISO al pla de negoci i pla estratègic. Amb les següents funcionalitats de la intranet corporativa és molt fàcil: Amb la intranet coorporativa del seu certificat ISO aconseguirà:
  • Implicar al personal, clients i proveïdors, perquè permet accedir a ella 365 dies a l’any, les 24 hores al dia. Sols necessita un accés a internet, ja que és una plataforma web. Gràcies a la gestió de la seguretat de la intranet corporativa. Cada usuari sols accedirà a allò que necessiti. La gestió de la seguretat i confidencialitat és fàcil.
  • Tenir l’eina definitiva per la gestió del coneixement.
  • Facilita el control i seguiment de l’estratègia i processos així com l’aprenentatge a partir del portal de formació “on line”.

Consultoria estratègica en sistemes de gestió

Implanti la intranet amb la nostra consultoria estratègica en sistemes de gestió ISO a partir de:
  • Consultors ISO per aconseguir el certificat ISO, auditoriies ISO internes i outsourcing ISO pel manteniment del seu certificat. Metodologia Gesttic “sense papers” basada en Microsoft 365.
  • Consultoria estratègica pel management estratègic, digitalització, ambientalització i innovació de la seva organització.
  • Formació adaptada a les seves necessitats. Cursos de management, qualitat i normes ISO adaptats a les seves necessitats. Formació presencial, formació on-line i formació mixta. Tramitem la Fundae.