Tienda Online

Tenda Online i Màrqueting Digital

Tenda Online

Cada vegada hi ha més persones que decideixen comprar a una tenda online que superin el típic concepte de tenda física amb aparador i mostrador. Com fer servir el màrqueting digital per vendre més a una botiga online?

La venda online mostra creixements anuals importants. Però no totes les botigues online funcionen. Per aconseguir l’èxit, és fonamental el Pla de Màrqueting i el Màrqueting digital.

Anem a explicar com fer servir el màrqueting digital per vendre més a una tenda online. Amb el màrqueting digital aconseguirem més visibilitat de la seva tenda online. Serà fonamental per tenir viabilitat al present i un llarg recorregut al futur. En aquest sentit, cal que ens diferenciem de la competència ajudant-nos així a captar clients que ens compren. Disposar d’un plan estratègic, pla de negoci i un certificat ISO pot ajudar a aconseguir-ho.

Eines de màrqueting digital per la tenda online

Les principals eines de màrqueting online pel seu ecommerce son:

  • Crear contingut online. Consisteix en crear contingut a la tenda online per cridar l’atenció dels diferents segments del nostre públic objectiu i aconseguir que ens ens comprin.
  • Posicionament Google. El posicionament Google és clau, tant el posicionament natural com les campanyes d’anuncis de pagament de buscadors (Google Adwords).
  • Newsletters, promocions, cupons. Cal que hi hagi noticies que interessin al nostre públic. És millor guanyar-nos la confiança i la simpatia del nostre client potencial i que no es doni de baixa. Cal complir amb els requisits de la LOPD i de la LSSIC.
  • Xarxes Socials. La presencia a xarxes socials (Facebook, Twitter e Instagram) de la nostra tenda online és vital a les accions de màrqueting. A més, son un canal de comunicació de molt valor per publicitar les nostres promocions on totes cal que vagin redirigides a la tenda online. Les promocions per compartir contingut, per animar a l’usuari a fer un petit comentari o enviar una foto, solen funcionar.

Des d’EmasConsultors podem ajudar amb el nostre servei de màrqueting digital i pla de màrqueting la posada en marxa de totes les eines de màrqueting digital al seu ecommerce d’acord amb el seu pla de negoci i certificat ISO 9001. Contacta amb nosaltres per més informació.