Beneficis de la IFS Global Markets Food
La Certificació IFS Global Markets Food és una eina per a petites companyies que aporta:
- Accés a grans cadenes. IFS Global Markets Food és un certificat acceptat per les grans cadenes d’alimentació per avaluar empreses petites i locals en procediments de seguretat alimentària per establir un sistema de gestió basat en IFS. Ajuda a reducció de la burocràcia amb els socis col·laboradors.
- Implantació d’ una sistemàtica de treball. Proveeix un marc de treball per al desenvolupament i avaluació d’empreses petites i/o menys desenvolupades.
- Transparència en la cadena de subministrament i compromís en la millora contínua dels processos interns.
- Reducció de cost i temps, així com per a proveïdors i distribuïdors.
Consultoria Seguretat Alimentària
EmasConsultors, como consultoria estratègica en sistemes de gestió, destaquem els següents serveis que presta:
-
- Certificat seguretat alimentaria. segons la norma que necessiti. Les més habituals son IFS, BRC o ISO 22000. Es pot integrar amb el certificat ISO 9001 de gestió de la qualitat, certificació ISO 14001 de gestió ambiental i certificat ISO 45001 de seguretat laboral.
- Auditoria seguretat alimentaria interna, integrada amb el seu certificat ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental o ISO 45001 de seguretat laboral.
- Outsourcing ISO del seu sistema integrat de gestió. L’ajudem a mantenir fàcilment el seu sistema de gestió de la seguretat alimentaria.
- Catàleg de formació «In Company», «Online» o «mixta».
Requisits Certificació IFS Global Markets Food
Norma “IFS Global Markets – Food” per la seguretat alimentaria tant per distribuïdors com per la industria alimentària, basat en el marc de GFSI (Global Food Safety Initiative).
Aconseguir la certificació de IFS Food Standard garanteix la seguretat alimentaria. La norma IFS Food es troba dins del marc de GFSI Global Markets. El programa està basat en GFSI Global Markets – inclou la llista de requisits amb el protocol d’avaluació que implica el compliment de:
1.Nivell bàsic.
-
- Sistemes de gestió de la seguretat alimentaria. Especificacions, inclosa l’alliberació del producte, traçabilitat, gestió d’incidents, control de productes no conformes, accions correctives
- Bones Pràctiques de fabricació. Higiene del personal, medi ambient, neteja i desinfecció, control de la contaminació del producte, control de plagues, control de la qualitat de l’aigua.
- Control de perills alimentaris. General, específic, control d’al·lèrgens.
2.Nivell intermedi
-
- Sistema de gestió de la seguretat alimentaria. Responsabilitat de la direcció, requisits de la documentació general, procediments, gestió de reclamacions, control de mesures i vigilància dels equips, anàlisis del producte, compres, homologació de proveïdor, realització de la vigilància, formació.
- Bones pràctiques de fabricació. Instal·lacions i manteniment d’equips, instal·lacions del personal, gestió de residus, magatzem i transport.
- APPCC i requisits addicionals. APPCC, Food Defense millora continua de la seguretat alimentaria.
3.Certificació IFS Global Markets Food en un període de temps definit.