ISO 56002

Certificat ISO 56002 de Gestió de la Innovació

Què és el certificat ISO 56002?

El sistema de gestió de la innovació sota la norma ISO 56002 dona les directrius de la innovació. Busca la correcta implementació de projectes d’innovació empresarial. La implantació d’aquest sistema de gestió permet optar pel certificat ISO 56002. La norma vol ser una guia per definir i implantar amb èxit la seva estratègia d’innovació. Está basada en la gestión y los requisitos de control dels processosi és aplicable a qualsevol tipología de empresa independiente de su tamaño, sector o actividad.

ISO 56002

Beneficios de implantar la ISO 56002 con EmasConsultors

El seu certificat ISO 56002 amb l’ajuda de la nuestra consultoría ISO le aportará: 

  • Augmenta l’avantatge competitiva de la seva organització. En implantar un sistema de gestió de la innovació bajo la norma ISO 56002 su empresa podrá adaptarse más rápidamente a las necesidades del mercado, lo que le permitirá estar un paso adelante de la competencia.
  • Menys costos, més productivitat i eficiència dels recursos. La cultura d’innovació empresarial que supone el certificado ISO 56002 transforma la forma tradicional de hacer les coses. Implica desenvolupar idees i projectes que impliquen processos de costos més eficients, productius i rendibles.
  • Disminució de re processos i/o retreballs: El certificat ISO 56002 aplicat amb la nostra consultoria ISO. Aportarà instruments per optimitzar les activitats i tasques de l’empresa que suposen re processos i ineficiències, a través de la gestió de la innovació es podran identificar i corregir aquestes activitats.
  • Personal més motivat i compromès amb l’organització: Apliquem els requisits de la norma ISO 56002 per aconseguir la implicació de tot el personal involucrat al projecte, así como que también estén orgullosos de trabajar con nosotros. És important comprendre i interioritzar que un personal correctament format, contento e implicado al projecte, és la millor propaganda pels nostres clients.

Consultoría ISO 56002

A més de pels beneficis que acabem de dir, la nostra consultoria innovació per aconseguir el certificat ISO 56002, destaca per les següents raons:

  • Tenim més de 20 anys d’experiència en Sistemes de Gestió. Implantem el certificat ISO 56002 a través de consultors senior formados y certificados en innovació, ingenieros superiores y Executive MBA. Más de 200 casos de éxito en distintos tipos de certificaciones nos avalan para ofrecer a nuestros clientes el mejor servicio sin importar el sector económico al que pertenezcan.

  • Estem en contacte constant amb els nostres clients. Fem servir eines de Microsoft 365 per poder treballar en línia  i resoldre qualsevol dubte sobre el projecte de forma inmediata. La plataforma facilita la integración del personal, así como la comunicación directa con nuestros consultores. De esta forma nos es más fácil ayudar a nuestros clientes y lograr un sistema de gestión en el que todos los miembros estén implicados.

  • Implantem el certificat ISO 56002 de forma útil i àgil integrant la gestió de la innovació al “pla de negoci” i el «Plan de Negocio» con la estrategia general de innovación. La gerencia está absolutamente implicada en el proyecto de la ISO 56002 para aportar valor a la certificación gracias al uso de les eines de la nostra metodologia Gesttic.

Consultoria estratègica en sistemes de gestió. Més de 20 anys d’èxits ens avalen.