Consultoria ISO a Puig-reig - Consultoría ISO en Puig-reig

Consultoria ISO a Puig-reig per a Serracons

Serracons amb la ISO 9001 i ISO 14001

El nostre servei de consultoria ISO a Puig-reig ha ajudat a aconseguir i mantenir el certificat ISO 9001 de gestió de la qualitat i ISO 14001 de gestió ambiental en Obres i Construccions J Serra (www.serracons.com).

SerraCons és una empresa amb més de 25 anys d’experiència. Està dedicada a la construcció en general. Ha fet obres d’edificació, vivendes, urbanització, rehabilitació, naus industrials, moviments de terres i obra civil entre altres. Aquesta experiència és el que fa que pugui donar als seus clients seguretat, en fer qualsevol tipus d’obra. El certificat de qualitat ISO 9001 i de gestió ambiental ISO 14001 dóna totes les garanties d’una obra ben feta.

El Sistema Integrat de Gestió de Qualitat i Gestió Ambiental a “Obres i Construccions Jordi Serra”, certificat amb la Certificadora Applus té com abast l’Edificació, promoció, obra civil, obra pública, urbanització i estructures en en general.

El Sistema de Gestió “Sense papers” implantat implica una gestió de la ISO de forma més ràpida i eficient. Tothom es poden connectar i implicar al sistema i per tant és més fàcil aprofitar el certificat ISO.

Serveis de consultoria ISO a Puig-reig

Des d’EmasConsultors, el podem ajudar amb els següents serveis de consultoria ISO a Puig-reig:

  • Certificat ISO. L’ajudem a aconseguir la certificació ISO integrada a l’estratègia i al pla de negoci.
  • Auditoria ISO interna o a proveïdors amb auditors sènior.
  • Head Renting ISO o outsourcing ISO pel manteniment del seu certificat ISO
  • Consultors estratègics i de management per ajudar-lo a través del pla estratègic, pla de negoci, pla de màrqueting o màrqueting digital

Treballem amb la norma que vostè necessiti: ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental, ISO 45001 de seguretat i salut laboral, OEA – Operador Econòmic Autoritzat, ISO 22000 de seguretat alimentària, ISO 26000 de Responsabilitat Social, etc…

Garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència en certificació ISO ens avalen.