ISO 9001 Escola Universitària

Certificat ISO 9001 a Escola Universitària del Maresme – EUM

Certificat ISO 9001 a Escola Universitària del Maresme

La nostra Consultoria ISO a Mataró (Maresme) ha servit per aconseguir el certificat ISO 9001 a Escola Universitària del Maresme (adscrita a la Universitat Pompeu Fabra) amb l’abast “serveis de suport a la docència” segons la norma ISO 9001 de qualitat, fent servir el servei del certificació ISO, outsourcing ISO y software ISO.

La “Escola Universitària del Maresme“, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Està situada al Tecnocampus de Mataró. A l’EUM s’imparteixen varis graus i cursos de formació continua. Destaquem les temàtiques vinculades amb Turisme i Economia. Actualment l’EUM forma part de la Fundació Tecnocampus.

L’abast del Sistema de Qualitat ISO 9001 és el “Desenvolupament dels processos i activitats de suport a la docència”. Actualment està certificada per la certificadora Applus.

A l’auditoria de seguiment del certificat ISO 9001 a Escola Universitària del Maresme adscrita a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) feta per la certificadora Applus, es va destacar com a punt fort Gesttic – Software ISO 9001, destacant textualment la plataforma informàtica (Gesttic) d’accés a la documentació i registres.

Serveis de Consultoria ISO

Des d’EmasConsultors el podem ajudar amb els següents serveis de consultoria ISO

  • Certificat ISO. Consultoria ISO per aconseguir la certificació que necessiti: certificat ISO 9001 de qualitat, certificat ISO 14001 de gestió ambiental, certificat ISO 45001 de seguretat i salut laboral, Responsabilitat Social Empresarial (Forética, Memòria GRI o auditoria SMETA), Seguretat Alimentària (IFS, BRC, GMplus, ISO 22000), OEA per ser Operador Econòmic Autoritzat, etc.
  • Auditoria ISO. Externalitzi l’auditoria interna ISO del seu sistema integrat de gestió o l’auditoria a proveïdors amb auditors ISO sènior.
  • Outsourcing ISO. Estalviï externalitzant les tasques de Responsable del Certificat ISO. Integrem al certificat ISO l’estratègia i el pla de negoci.
  • Formació ISO a mida de les seves necessitats. Formació “In Company”. “On line” o “Mixta”. Cursos bonificables.

Consultoria ISO garantida. Consultoria estratègica en sistemes de gestió amb més de 100 casos d’èxit que ens avalen.