Certificat Operador Econòmic Autoritzat a GV

GV Sea Freight obté el Certificat Operador Econòmic Autoritzat

La Duana Espanyola (AEAT) ha concedit el certificat Operador Econòmic Autoritzat en protecció i seguretat a GV Sea Freight amb el número de certificat ESAEOS15000046QM, en l’ús de les facultats conferides pel Codi Duaner Comunitari.

GV Sea Freight és un transitari especialitzat en el transport de roba penjada i confecció (GOH). Ha obtingut el certificat Operador Econòmic Autoritzat en protecció i seguretat.

A partir de l’entrada en vigor del certificat, l’Operador Econòmic  Autoritzat informarà a l’autoritat duanera (AEAT) de l’expedició de qualsevol element sorgit després de la concessió del certificat que pugui influir en el seu manteniment o contingut, tal i com estableix el Reglament (CEE) 2454/93.

Igualment, l’autoritat duanera (AEAT) d’expedició farà un seguiment de l’operador OEA. Al seguiment del certificat Operador Econòmic Autoritzat es comprovarà el compliment dels requisits de l’Estatut OEA. A més es valorarà la implementació de les millores, recomanacions i modificacions de procediments sol·licitades durant l’auditoria de concessió de l’Estatut Operador Econòmic Autoritzat en protecció i seguretat.

Per gaudir de les avantatges previstes, caldrà que consigni el seu número de certificat OEA a les seves declaracions duaneres.

Serveis certificat Operador Econòmic Autoritzat

Gràcies als nostres més de 40 casos d’èxit vinculats amb l’Estatut OEA, podem ajudar-lo a obtenir o mantenir el certificat Operador Econòmic Autoritzat. Destaquem els següents serveis de la consultoria OEA d’EmasConsultors:

  • Certificat OEA per ajudar-li a aconseguir el certificat Operador Econòmic Autoritzat.
  • Auditoria OEA per fer les auditories internes dels requisits Operador Econòmic Autoritzat.
  • Reavaluació OEA per ajudar a estar preparat davant d’una reavaluació del seu certificat OEA.
  • Outsourcing OEA per ajudar-li a mantenir l’Estatut Operador Econòmic Autoritzat de forma fàcil i àgil.

Sol·liciti’ns pressupost sense compromís

Consulta aquí més informació: