Autocars Calella

ISO 9001 a Calella : Autocars Calella

Líders en transporte discrecional

L’Outsourcing ISO d’EmasConsultors per la ISO 9001 a Calella assumeix les tasques de Responsable del Sistema a Autocars Calella, té seus a Barcelona, Calella, Pineda de Mar i Lloret de Mar. La seva flota és superior a 100 vehicles.

Autocars Calella està dedicada al transport de viatgers per carretera. Fa tot tipus de serveis, destacant: excursions concertades, visites turístiques, transports escolars , circuits per Europa, etc…

Els serveis inclosos a l’abast de la certificació ISO 9001 a Calella no han deixat d’evolucionar, amb el propòsit d’oferir el confort, la qualitat i seguretat que el client mereix. Per això es fa constantment una inversió forta en nous autocars i equipaments amb les últimes novetats que permeten donar un servei de qualitat.

Certificat ISO 9001 a Calella : Autocars Calella

El Sistema de Gestió de la Qualitat d’Autocars Calella està certificat des del 2003. L’abast del certificat ISO 9001 a Calella és el “Transport discrecional de viatgers per carretera. Inclou: nacional, internacional, escolar i especial adaptat”. Autocars Calella ha re-certificat el seu sistema de qualitat ISO 9001 amb la certificadora SGS.

EmasConsultors presta el servei d’outsourcing ISO en Autocars Calella. El servei d’Outsourcing ISO 9001 a Calella implica que EmasConsultors fa les tasques de Responsable del Sistema. Implica fer el seguiment del quadre de comandament, objectius, revisió per la direcció i auditoria interna ISO 9001 a Calella. Tot això fet en un entorn “sense papers” amb el nostre “software ISO“.

Amb el sistema de qualitat certificat, Autocars Calella aconsegueix gràcies a la millora continua, prestar uns serveis de transport discrecional que satisfaci les necessitats i requisits dels clients.

Dels punts forts detectats a les auditories de la certificació es va detectar com a punt fort, la informatització amb el nostre “Software ISO” de tots els registres corresponents al sistema de gestió de la qualitat ISO 9001 a Calella, així com el seguiment dels indicadors de processos.