empresa alimentaria

Certificat empresa alimentaria: ISO 9001 i ISO 22001

Cas d’èxit de certificat empresa alimentaria

Com a Consultors ISO tenim una gran experiència en certificat empresa alimentaria de les normes ISO 9001 de qualitat i de seguretat alimentària (ISO 22000, BRC e IFS).

Dispapali es dedica a la industrialització, manipulació i comercialització de papers i palets per la industria alimentaria.

El certificat empresa alimentaria vol estar a l’alçada d’un mercat, cada vegada més exigent hem creat un departament de R+D+i per desenvolupar productes d’òptima qualitat, ampliar la gama i tenir més flexibilitat.

El motor que impulsa el certificat empresa alimentaria de Dispapali, és oferir la qualitat de producte i servei que els nostres clients necessiten per desenvolupar millor la seva activitat.

El Sistema de Gestió de la Qualitat de Dispapali, està certificat segons les normes ISO 9001 i ISO 22000, amb un abast d’industrialització, manipulació i comercialització de papers i palets per la industria alimentaria.

Gràcies a la certificació ISO, Dispapali ha aconseguit establir una sistemàtica de treball eficaç i eficient així com ha estat homologada per empreses alimentaries de primer nivell.

Serveis per un certificat empresa alimentaria

Destaquem els següents serveis de consultoria ISO i consultoria seguretat alimentaria:

  • Consultoria ISO a Barcelona per aconseguir un certificat ISO (ISO 9001) o de seguretat alimentaria (BRC, IFS o ISO 22000). Sabem integrar el certificat amb altres normes com la ISO 14001 i OSHAS 18001.
  • Auditoria ISO per fer les auditories ISO internes o auditories de qualitat i seguretat alimentaria a proveïdors.
  • Outsourcing ISO. Externalitzi les tasques de Responsable de qualitat i seguretat alimentaria del seu certificat empresa alimentaria.
  • Outsourcing estratègic. Integri el pla de negoci i pla estratègic amb el seu certificat ISO.
  • Formació en qualitat i seguretat alimentaria. Formació bonificable a través de la Fundación Tripartita.

Contacti amb nosaltres per fer-li un projecte de consultoria ISO i Consultoria de Seguretat Alimentària. Resolem les necessitats de qualsevol certificat empresa alimentaria.