GRI

Memòria GRI de Responsabilitat Social

Què és el Global Reporting Initiative – GRI?

El Global Reporting Initiative (GRI) és una xarxa que ha promogut el desenvolupament de la Responsabilitat Social Empresarial. Ho aconsegueix amb la publicació de normes per estandarditzar la “memòria GRI” de Responsabilitat Social. GRI busca garantir la qualitat tècnica, credibilitat i rellevància. El marc d’informació es desenvolupa a través d’un procés de buscar el consens amb els participants procedents del mon empresarial, la societat civil, laboral, i les institucions professionals.

GRI establece los principios e indicadores para medir y reportar su desempeño económico, ambiental y social, vinculados con la Responsabilidad Social. Anualmente se debe publicar una memoria de sostenibilidad o “memoria GRI” con los resultados obtenidos y la propuesta de objetivos para el siguiente año.

Beneficis d’una memòria Global Reporting Initiative

Los beneficios que aporta una memoria Global Reporting Initiative de Informes de sostenibilidad basado en los requisitos GRI, aportan:

  • Ajuden a comunicar el desempeny respecte les lleis, normes, codis, normes i les iniciatives voluntàries.
  • Millora la reputació, en demostrar el compromís de l’organització pel desenvolupament sostenible, i comparar el rendiment de l’organització en el temps.
  • Memòria fàcil de comparar en fer servir un enfocament normalitzat, habitual entre les organitzacions.
  • Els requisits de la memòria GRI es poden integrar fàcilment al seu certificat ISO 9001 de gestió de a qualitat.

Serveis de consultoria Responsabilitat Social

Des d’EmasConsultors podem ajudar-lo amb els següents serveis de consultoria Responsabilitat Social: