Què aporta EmasConsultors a la seguretat alimentària?
A més de garantir aconseguir el certificat seguretat alimentària, la nostra consultoria aporta el següent valor afegit:
- Metodologia de treball a nivell de tota l’empresa. És complementari amb altres certificats com ISO 9001.
- Assegura la protecció del consumidor en garantir la seguretat dels aliments i facilitar la gestió de possibles crisis alimentàries.
- Millora la reputació i imatge del client. Dona tranquil·litat a a Direcció i redueix el risc a sortir en premsa.
- Millora continua, a partir d’una actitud proactiva. Les auditories periòdiques eviten la relaxació a partir d’una visió externa que aporta i enriqueix el coneixement.
- Poca documentació. El sistema estarà integrat amb el seu certificat ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental o ISO 45001 de seguretat laboral.
Consultoria certificat seguretat alimentària
La nostra consultoria per aconseguir la certificació en seguretat alimentària destaca per:
- Consultoria amb més de 15 anys d’experiència en certificacions. Implantem la seguretat alimentària amb consultors sènior, Enginyers i Executive MBA amb molta experiència vinculada amb la industria alimentaria.
- Contacte amb el client permanent amb software ISO i reunions de treball per aconseguir un certificat de seguretat alimentària útil que aporta valor.
- Contacte constant amb el client. Treballem amb la plataforma “on line” Software ISO – Gesttic. En treballar sobre una mateixa plataforma, podem treballar en línia i resoldre qualsevol dubte de forma immediata.
- Certificat seguretat alimentària útil i àgil. Sabem implicar al personal involucrat. Així aporten valor al seu certificat.
Altres serveis de consultoria seguretat alimentària: auditoria seguretat alimentària, outsourcing estratègic, formació seguretat alimentària.
Normes de seguretat alimentària
Som capaços d’aconseguir qualsevol certificat seguretat alimentària. En destaquem els següents:
- ISO 22000 – Gestió seguretat alimentària
- BRC Global Standards – Certificació específica per cada un dels components de la cadena alimentària.
- Normes IFS – Seguretat i qualitat alimentària.
- FSSC 22000 de seguretat alimentària.
- GMP+