1. Beneficis de la norma IFS Food
Complir la norma IFS Food implica les següents avantatges competitives en el seu mercat:
Beneficis sobre la producció:
Beneficis sobre el màrqueting:
|
2. Consultoria qualitat i seguretat alimentària
|
3. Requisits de IFS Food
La norma IFS Food està reconeguda per GFSI i desenvolupada amb l’ajuda de certificadores, distribuïdores, la industria i empreses alimentàries.
IFS Food sobre qualitat i seguretat alimentària presta un suport a la producció i màrqueting per la seguretat i qualitat alimentària de la marca en empreses alimentàries que elaboren aliments o que envasen productes a granel.
La norma IFS Food aplica quan es processi un producte o quan existeixi un perill de contaminació d’un producte durant el seu envasat primari. La norma és important per totes les empreses alimentàries, especialment per aquells fabricants que produeixin productes amb marca del distribuïdor ja que hi ha molts requisits relacionats amb el compliment de les especificacions de client.
La norma IFS Food sobre qualitat i seguretat alimentària de processos i productes, inclou:
- Responsabilitat de la Direcció
- Sistema de gestió de la qualitat i seguretat alimentària
- Gestió dels recursos
- Planificació i procés de producció
- Mesura, Anàlisis, Millores
- “Food defense”