Consultoria Operador Econòmic Autoritzat

Consultoria Operador Econòmic Autoritzat a NAGrup

NaGrup i la la consultoria Operador Econòmic Autoritzat

EmasConsultors presta el servei de Consultoria Operador Econòmic Autoritzat per aconseguir ser OEA en simplificacions i seguretat a NaGRUP. NaGrup és un transitari i transportista amb oficines al Principat d’Andorra, Espanya i França.

El certificat OEA està atorgat per la Duana (AEAT). Amb la nostra consultoria OEA, acompanyem a NaGrup a aconseguir el certificat Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions i en seguretat. Els requisits OEA es poden integrar amb el seu certificat ISO 9001.

NaGrup li proposa tant els seus serveis de transport i logística per qualsevol mercaderia tant de proximitat como de transport internacional.

NaGrup transporta qualsevol mercaderia des de materials fràgils, de temperatura controlada, o operacions complexes que impliquen adaptar-se a un transport nacional o internacional.

Gràcies al certificat Operador Econòmic Autoritzat, NaGRUP pretén ajudar encara més a desenvolupar el negoci dels seus clients d’expansió nacional i internacional. Qualsevol àrea d’activitat, sigui de transport o de logística de magatzematge, estarà gestionada per un professional qualificat i reconegut al seu camp. NaGrup vol donar afegit per la seva empresa ja sigui a nivell fiscal, comercial o financer.

Amb el certificat Operador Econòmic Autoritzat, NaGrup obtindrà una sèrie d’avantatges que l’ajudaran a estalviar costos i donar més valor als seus clients.

Serveis de Consultoria Operador Econòmic Autoritzat

Des d’EmasConsultors prestem els següents serveis de consultoria Operador Econòmic Autoritzat:

  • Certificat OEA – Consultoria Operador Econòmic Autoritzat per aconseguir el certificat OEA en simplificacions i/o segureta.
  • Auditoria OEA interna o a proveïdors amb auditors sénior experimentats.
  • Outsourcing estratègic – Integri els requisits del Operador Econòmic Autoritzat OEA al seu certificat ISO.
  • Reevaluació OEA. L’ajudem a mantenir el certificat OEA en simplificacions duaneres i/o seguretat eficaç i eficient.
  • Formació OEA a mida de les seves necessitats: “In Company”, “Online” o “Mixta”

Consultoria Operador Econòmic Autoritzat garantida. Més de 50 casos d’èxit ens avalen. Contacta per demanar-nos més informació.