Outsourcing ISO en Barcelona - Outsourcing ISO a Barcelona

Outsourcing ISO a Barcelona per Molenbergnatie

Outsourcing ISO a Barcelona per Molenbergnatie

EmasConsultors ajuda a Molenbergnatie a simplificar i adaptar la seva certificació ISO 9001, ISO 14001 i ISO 22000 a les noves versions de les normes a través del seu servei d’outsourcing ISO a Barcelona.

Molenbergnatie amb la seu central a Bèlgica, és líder en la logística i magatzematge de cafè i cacau. Molenbergnatie té una sucursal a Barcelona amb el certificat ISO 9001 de qualitat, certificat ISO 14001 de gestió ambiental i certificat ISO 22000 de seguretat alimentària amb AENOR. A més, és un Operador Econòmic de confiança (OEA) a la gestió de la cadena de subministre.

Molenbergnatie ofereix serveis d’enviament, tramitació duanera, el magatzematge i la distribució, així com serveis logístics.

Molenberghnatie està certificada amb AENOR. Té el certificat ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental i ISO 22000 de seguretat alimentària. Compleix amb els requisits per emmagatzemar productes procedents de l’agricultura ecològica, i els d’UTZ així com els propis dels seus clients del sector de l’alimentació.

Serveis de consultoria ISO a Barcelona

Els serveis de consultoria ISO a Barcelona que prestem des d’EmasConsultors son:

  • Certificat ISO, per aconseguir el la certificació ISO que necessiti: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 26000, ISO 22000. etc.
  • Auditoria ISO interna, integrada amb els seus certificats ISO o auditoria a proveïdors.
  • Outsourcing estratègic per integrar l’estratègia i el pla de negoci amb el seu certificat ISO.
  • Formació ISO, a mida de les seves necessitats.

La nostra consultoria ISO destaca per tenir una metodologia basada en la millora continua. Així donem valor afegit, a partir de la integració del certificat ISO amb l’estratègia i el pla de negoci.

Així ajudem a que el nostre client sigui més competitiu i obtingui més beneficis. Més de 20 anys de casos d’èxit en consultoria ISO en multitud de sectors i tipus d’organitzacions ens avalen.