AGSA Operador Logístico con OEA

AGSA Operador Logístic amb OEA

AGSA Operador Logístic

AGSA Operador Logístic és Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i seguretat a la cadena de subministre. Com a consultors OEA, EmasConsultors l’ha ajudat a aconseguir l’Estatut d’Operador Econòmic Autoritzat (OEA) en simplificacions duaneres i seguretat.

Aduanas Ginjaume (AGSA) té la seva oficina principal a Barcelona. Pertany al grup econòmic industrial COMART. Aduanas Ginjaume es va fundar l’any 1982 com a proveïdor de transport i serveis relacionats.

Gràcies a ser OEA, AGSA com a Operador Logístic és un Operador Econòmic de confiança a la cadena de subministre. Implica accedir tant a beneficis als tràmits duaners com una diferenciació comercial, en tenir un certificat extern que l’acredita com Operador Econòmic de Confiança.

AGSA Operador Logístic, com a transitari i Operador Econòmic Autoritzat OEA, organitza el transport de forma intermodal combinant el vaixell, el tren, el camió i l’avió. AGSA Operador Logístic té més de 100 corresponsals a 40 països i un equip de reconeguts professionals.

El Sistema de Gestió d’Aduanas Ginjaume compleix amb els requisits d’Operador Econòmic Autoritzat (OEA) tant per simplificacions duaneres com per seguretat.

Serveis de consultoria OEA

Des d’EmasConsultors, la nostra consultoria OEA el pot prestar els següents serveis de consultoria:

  • Certificat OEA per aconseguir ser Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i/o seguretat a la cadena de subministre.
  • Auditoria interna OEA amb auditors OEA sènior experimentats en simplificacacions duaneres i seguretat a la cadena de subministre.
  • Reevaluació OEA per mantenir els requisits OEA – Operador Econòmic Autoritzat actualitzats
  • Consultors ISO per aconseguir la certificació ISO integrada a l’estratègia i el pla de negoci, auditoria ISO interna, Outsourcing ISO pel manteniment del seu certificat ISO o Formació ISO a mida de les seves necessitats.

Garantia d’èxit. El certificat OEA en simplificacions duaneres i seguretat d’AGSA Operador Logístic i més de 20 anys d’experiència ens avalen.