AT Language Solutions

AT Language amb la ISO 9001

AT Language Solutions

AT Language Solutions de Barcelona, amb la ISO 9001 de gestió de la qualitat, ISO 17100 de serveis de traducció i ISO 18587 de traducció automàtica. Es va fundar fa més de 20 anys com una spin-off del diari El Periódico. AT Languages va crear un motor de traducció professional de l’espanyol al català perquè pogués sortir l’edició catalana del diari. Gràcies a aquesta eina, el diari s’estalviava el fet de tenir una redacció diferent per cada idioma. D’aquesta forma, es redactava en castellà, es traduïa al català i un equip reduït de periodistes revisava la traducció.

Actualment AT Language Solutions té un equip format per 40 persones i més de 2000 traductors que hi col·laboren.

L’empresa està consolidada com una empresa líder al sector de la traducció, tant per PIMES com per grans companyies. Té oficines tant a Barcelona com a Madrid.

Serveis de consultoria ISO 9001

Des d’EmasConsultors prestem els següents serveis de consultoria ISO 9001 a Barcelona:

  • Certificat ISO 9001. Consultoria ISO per aconseguir la certificació ISO 9001 de qualitat integrada a l’estratègia i pla de negoci.
  • Auditoria ISO interna amb auditors sènior amb més de 25 anys d’experiència com a consultors ISO.
  • Outsourcing ISO pel manteniment del seu certificat ISO. L’ajudem amb qualsevol norma: ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental, ISO 45001 i altres certificats.
  • Formació a empreses a mida de les seves necessitats. Formació “In Company”, “Online” o “mixta”.

Consultoria ISO 9001 a Barcelona amb garantia d’èxit. Més de 25 anys d’experiència com a consutors estratègics en sistemes de gestió ens avalen.