Certificado OEA en Arras

Certificat OEA a Arras Aduanas

Certificat OEA a Arras

Certificat OEA a Arras Aduanas camb l’ajuda de la consultoria OEA d’EmasConsultors. Arras Aduanas és un transitari i empresa de serveis dedicada al comerç exterior i la logística. El seguiment dedicat a la cadena logística de les mercaderies, desde la seva adquisició fins el seu lliurament, els permet oferir un servei de qualitat i personalitzat.

Arras Aduanas, amb més de 30 anys de dedicació al sector alimentari. Arras Aduanas, com a transitari amb experiència al comerç internacional i com a OEA a Arras Aduanas permet disposar d’un excel·lent equip per assessorar-los tècnica i professionalment a l’àmbit duaner i del comerç internacional.

La tramitació i implantació dels requisits de Operador Econòmic Autoritzat en Simplificacions Duaneres s’ha fet amb la consultoria OEA d’EmasConsultors.

Una empresa quan és un Operador Econòmic Autoritzat és un Operador de Confiança amb la Duana Espanyola i el Comerç Internacional. Ser Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i/o seguretat a la cadena de subministre implica accedir a avantatges en els tràmits duaners, així com avantatges comercials en disposar d’una avantatge competitiva respecte a la competència.

Consultoria OEA – Operador Econòmic Autoritzat

Els serveis de consultoria OEA – Operador Econòmic Autoritzat d’EmasConsultors son:

  • Certificat OEA per aconseguir l’Estatut d’Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i/o seguretat i protecció a la cadena logística.
  • Auditoria interna OEA o a proveïdors amb auditors sènior amb àmplia experiència.
  • Formació OEA a mida de les seves necessitats d’Operador Econòmic Autoritzat. Formació “In Company”, “Online” o “Mixta”
  • Reavaluació OEA per mantenir els requisits d’Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i/o seguretat a la cadena logística
  • Outsourcing estratègic per integrar els requisits d’Operador Econòmic Autoritzat amb el seu certificat ISO, estratègia i pla de negoci.

Consultoria OEA – Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i seguretat a la cadena logística amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència ens avalen.