Consultoría ISO en Caldes de Montbui

Consultoria ISO a Caldes de Montbui

Èxit de la nostra Consultoria ISO a Caldes de Montbui. A Cuchillas y Aceros Espaciales (CAESA) empresa líder del sector metal·lúrgic hem dissenyat i implantat un “Sistema Integrat de Gestió”. Compleix amb les normes ISO 14001 de gestió ambiental i OSHAS 18001 de seguretat i salut laboral. Actualment, amb el nostre servei d’outsourcing ISO ajudem a mantenir els resultats.

Cuchillas y Aceros Especiales produix perfils especials d’acer laminats en calent i estirats en fred segons el planol i especificacions tècniques del client.

CAESA és una referencia al sector, per la flexibilitat als seus processos de producció i el servei al client, amb àmplia presencia internacional.

CAESA té certificat el seu Sistema Integrat de Gestió per les normes ISO 9001, ISO TS 16949 i ISO 14001 amb la certificadora Bureau Veritas Quality International (BVQI). L’abast del certificat és la “Fabricació de Perfils Especials d’Acer Laminado en caliente o estirados en frío”.

La nostra consultoria ISO a Caldes de Montbui de CAESA compren el suport en fer l’informe de Revisió per la Direcció, Actualització de normativa aplicable, auditoria de requisits legals, auditoria interna i simulacres d’emergència ambiental.

Consultoria ISO a Caldes de Montbui

La nostra consultoria ISOa Caldes de Montbui li presta els serveis de:

  • Certificat ISO per aconseguir la certificació ISO que necessiti: ISO 9001, ISO 14001, OSHAS 18001, ISO 26000, ISO 22000, OEA i altres normes ISO.
  • Auditoria ISO interna o a proveïdors amb auditors sènior amb gran experiència en sistemes de qualitat ISO. Garantim l’aportació de valor.
  • Outsourcing ISO. Guanyi temps externalitzant les tasques de Responsable del Sistema de Gestió.
  • Outsourcing Estratègic. L’ajudem a guanyar diners, integrant el certificat de qualitat ISO amb el pla estratègic i el pla de negoci.
  • Formació ISO “a mida” de les seves necessitats: Auditors interns, Sensibilització qualitat, Eines de qualitat, etc. Cursos de formació bonificables.