Consultoría OEA en Algeciras

Consultoria OEA a Algeciras per Partida Aduanas

Partida Aduanas, Operador Econòmic Autoritzat

Amb la nostra consultoria OEA a Algeciras, Partida Aduanas, operador logístic i agència duanera, fundada el 1923, referent a Algeciras i el sud d’Espanya en l’àmbit del comerç internacional, trànsit i despatx duaner de mercaderies és Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres.

Partida Aduanas despatxa diariament des d’Algesires productes procedents de tot el món, amb una filosofia clara d’empresa basada en la professionalitat i la rapidesa en el despatx duaner.

Partida Aduanas d’Algeciras posa a l’abast dels seus clients qualsevol destí del món. L’oferim serveis de: Tramitació de documentació duanera, Assessorament en comerç exterior i Resolució de les seves necessitats i incidències en quant a logística i emmagatzemament de les seves mercaderies en aquest port, sempre en el marc dels requisits d’Operador Econòmic Autoritzat.

Aduanas Partida, en ser Operador Econòmic Autoritzat, s’ha convertit en un Operador de Confiança amb la Duana. Amb l’OEA pot gaudir de totes les avantatges que implica aquest reconeixement.

Consultoria OEA a Algeciras

Des d’EmasConsultors oferim els següents serveis de consultoria OEA a Algeciras:

  • Certificat OEA per ser Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i/o seguretat a la cadena logística.
  • Auditoria interna OEA amb auditors Operador Econòmic Autoritzat sènior en simplificacions duaneres i seguretat i protecció.
  • Reavaluació OEA per mantenir els requisits d’Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions dueneres i/o seguretat i protecció.
  • Consultors ISO de qualitat, gestió ambiental, seguretat i salut, responsabilitat social o seguretat alimentaria per obtenir el certificat ISO integrat a l’estratègia i el pla de negoci, auditoria interna, outsourcing ISO o formació ISO.
  • Formació OEA a mida de les seves necessitats: “In Company”, “On line” o “Mixta”
  • Consultors estratègics i de management per implantar i seguir l’estratègia, pla de negoci, pla de màrqueting i màrqueting digital.

Consultoria OEA a Algeciras amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència ens avalen.