Consultoría OEA en Hijas de Otín

Consultoria OEA a Hijas de Otín

Hijas de José Otín, Operador Econòmic Autoritzat

Consultoria OEA a Hijas de Otín per ser Operador Econòmic Autoritzat. Amb més de 100 anys d’experiència al sector transitari i logístic. Està situada a Barcelona.

Hijas de José Otín, va començar la seva activitat el 1907. Des de llavors presta els seus serveis a l’àmbit duaner, logístic i distribució. Sense perdre el seu caràcter d’empresa familiar ha anat evolucionant en el transcurs dels anys, adaptant-se a les noves tecnologies i ampliant la seva gama de serveis. Així, el 1992 varen fundar l’empresa TLD, transitaria als camps del transport aeri, marítim i terrestre.

La tramitació i implantació dels requisits de Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres (OEA) s’ha fet amb l’ajuda dels nostres consultors OEA.

Gràcies a la nostra Consultoria OEA en Hijas de Otín, la empresa al ser Operador Econòmic Autoritzat és un Operador de Confiança al comerç internacional.

L’equip d’EmasConsultors ha treballat estretament amb el personal i la direcció de Hijas de José Otín per aconseguir l’Estatut d’Operador Econòmic Autoritzat.

Consultoria OEA a Hijas de Otín

Des d’EmasConsultors prestem els següents serveis de consultoria OEA:

  • Certificat OEA per ser Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i/o seeguretat i protecció a la cadena logística internacional.
  • Auditoria interna OEA amb auditors Operador Econòmic Autoritzat sènior.
  • Reavaluació OEA per mantenir el certificat d’Operador Econòmic Autoritzat.
  • Formació OEA a mida de les seves necessitats “In Company”, “Online” o “Mixta”.
  • Consultors ISO de qualitat, gestió ambiental, seguretat i salut i responsabilitat social. Certificat ISO integrat a l’estratègia i pla de negoci, auditoria ISO interna, outsourcing ISO pel manteniment de la certificació i formació ISO.
  • Consultors estratègics i de management per l’estratègia, pla de negoci, pla de màrqueting, màrqueting digital i reputació online.

Consultoria OEA per ser Operador Econòmic Autoritzat amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència ens avalen.