OEA en servicio logístico integral - servei logístic integral

Cargojet es OEA en servei logístic integral

Cargojet, transitari amb servei logístic integral

Cargojet, transitari que ofereix un servei logístic integrat és Operador Econòmic Autoritzat (OEA). Te com a objecte oferir un servei logístic integral amb la màxima qualitat i adaptat a les necessitats del client. Els seus serveis abasten el Transport Marítim, Aeri, Terrestre, Duanes, Dipòsits Duaners, Distribució, Mudances internacionals entre altres.

Cargojet té un tracte discret i personalitzat amb cada un dels seus clients. Ofereix als seus clients un servei logístic integral ràpid i eficaç, tarifes competitives i un seguiment i informació puntual de les mercaderies. La seva activitat es recolza en una àmplia xarxa de corresponsals per tot el món.

Está situado en la Zona Franca de Barcelona es Operador Econòmic Autoritzat OEA en servei logístic integral amb l’ajuda dels nostres consultors OEA.

Consultoria OEA en servei de logística integral

La tramitació i implantació dels requisits d’Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres s’ha fet amb el nostre servei de certificació OEA per ajudar a obtenir l’Estatut d’Operador Econòmic Autoritzat

Gràcies a ser OEA en servei logístic integral amb la nostra ajuda, Cargojet es un Operador Econòmic Autoritzat de confiança en el comerç internacional.

Altres serveis de consultoria que prestem des d’EmasConsultors son:

  • Consultors estratègics i de management. Li facilitem el management a través del Pla Estratègic, Pla de Negoci, Pla de Màrqueting i màrqueting digital.
  • Consultors ISO per aconseguir la certificació ISO, auditoria ISO interna, Outsourcing ISO pel manteniment del certificat ISO i Formació ISO. L’ajudem en qualsevol norma i amb qualsevol certificadora ISO de prestigi. Experts en gestió de qualitat, gestió ambiental, seguretat i salut al treball, responsabilitat social i seguretat alimentaria
  • Consultors OEA d’Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i seguretat a la cadena de subministre. Li facilitem el comerç internacional.

Consultoria OEA amb garantia d’èxit. Contacta amb nosaltres. Més de 20 anys d’experiència en casos d’èxit ens avalen.