Consultoría OEA en La Jonquera

Consultoria OEA a La Jonquera per a World Freight

World Freight, Operador Econòmic Autoritzat

Consultoria OEA a la Jonquera per a World Freight. World Freight es una empresa transitaria i Representant Duaner que pretén proporcionar als seus clients les eines necessàries per facilitar qualsevol operació de comerç exterior.

La missió de World Freight es basa en la prestació de servei, el treball, el compromís, la dedicació, la formació i la immediatesa com a bases per poder oferir un assessorament de qualitat als seus clients que, a més, compleixi amb les exigències del CAU i de la Duana del segle XXI.

World Freight és Operador Econòmic Autoritzat, atorgat per la Duana Espanyola. A més, és Transitari, Magatzemista / distribuïdor , Agent de transport i Agent de transport internacional. Gràcies a tots aquests reconeixements, World Freight gaudeix d’una sèrie d’avantatges que li permeten donar un bon servei als seus clients.

Gràcies a la nostra consultoria OEA a La Jonquera, World Freight va aconseguir el certificat OEA. Actualment l’ajudem a mantenir els requisits per ser Operador Econòmic Autoritzat gràcies al nostre servei de Reavaluació OEA.

Consultoria OEA a La Jonquera

Des d’EmasConsultors podem prestar els següents serveis de consultoria OEA a La Jonquera:

  • Certificat OEA per aconseguir l’Estatut d’Operador Econòmic Autoritzat en simplificacions duaneres i/o seguretat i protecció a la cadena de subministre. Aconseguirà ser un Operador Econòmic de Confiança amb la Duana.
  • Auditoria interna OEA amb auditors sènior.
  • Reavaluació OEA per mantenir al dia els requisits d’Operador Econòmic Autoritzat
  • Formació OEA a mida: “In Company”, “Online” i “Mixta”
  • Consultors ISO per aconseguir el certificat ISO integrat a l’estratègia i pla de negoci, Auditoria ISO, Manteniment ISO i Formació ISO.
  • Consultors estratègics i management. Elaborem i implantem el pla estratègic, pla de negoci, pla de màrqueting i executem el màrqueting digital.

Consultoria OEA a La Jonquera amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència ens avalen.