Consultoría ISO 9001 en Turismo

Consultoria ISO 9001 a Turisme per Travelface

TravelFace amb el certificat ISO 9001

Consultoria d’èxit d’EmasConsultors amb la consultoria ISO 9001 a Turisme per Travelface. Travelface és una consultoria de viatges combinant la professionalitat de les persones i el millor de l’actualitat i la tecnologia. Comprendre els projectes de clients i participar als seus objectius com un aliat que l’ajuda a la gestió dels seus viatges.

Travelface, com a consultoria de viatges, ofereix un servei integral a mida per professionals experimentats amb un llarg recorregut al sector turístic que aporta constància, mètode personalització i anticipació.

El resultat es manifesta amb el contacte diari, tant amb els nostres clients d’empresa, events i incentius a la preparació dels seus viatges de negocis; com a nivell particular a l’organització de viatges per famílies, amics, viatges a mida, escapades, creuers i grans viatges.

TravelFace amb el certificat segons la norma ISO 9001 pretén establir una sistemàtica de treball que l’ajudi a créixer així com tenir un factor que el diferencii dels seus competidors. La millora continua que implica un certificat de qualitat segons la norma ISO 9001, assegura que TravelFace sempre estarà orientada als seus clients, adaptant-se contínuament a les seves necessitats i expectatives.

Serveis de consultoria ISO 9001 a turisme

Des d’EmasConsultors prestem els següents serveis de consultoria ISO 9001 a Turisme:

  • Certificat ISO integrat al management i pla estratègic amb la norma que vostè necessiti: ISO 9001, ISO 14001, Biosphere, Q de qualitat o certificats de tour operadors.
  • Auditoria ISO interna amb proveïdors sènior amb àmplia experiència en certificació ISO.
  • Outsourcing estratègic per mantenir la certificació ISO integrada amb l’estratègia i el pla de negoci.
  • Consultors estratègics per elaborar, implantar i mantenir el pla estratègic, pla de negoci i pla de màrqueting. L’ajudem a vendre més.

Consultoria ISO 9001 a Turisme amb garantia d’èxit. Més de 20 anys d’experiència ens avalen.