ISO 9001 amb SGS a Seriman Instruments

ISO 9001 a Seriman Instruments

Amb el nostre servei d’outsourcing estratègic, Seriman Instruments té des de l’any 2012 el certificat per la norma ISO 9001 amb SGS amb l’abast de “Servei Tècnic i Manteniment d’aparells de control” .

Seriman Instruments de Barcelona està especialitzada en reparació d’Instruments de Control (segells de diafragma, transmissors, manòmetres, pressòstats etc.), amb o sense segell separador de diafragma, usats a la industria química, paperera, petroquímica, alimentària, etc.

Com a Servei Tècnic i Manteniment d’Instruments de Control, reparem qualsevol separador de diafragma acoblat a transmissors de pressió de qualsevol marca de prestigi com ara Emerson – Rosemount, ABB, Honeywel, Yokogawa, Endress & Hauser, Vega, …

Seriman presta el Servei Tècnic de reparació d’Instruments de de Control al Sud d’Europa (Espanya, Portugal i França).

ISO 9001 amb SGS a Seriman

Destaquem els següent beneficis que ha aportat el certificat ISO 9001 amb SGS a Seriman Instruments:

  • Beneficis a la productivitat gràcies a la gestió per processos així com per la millora a la capacitació i qualificació dels treballadors. Augmenten els beneficis de l’empresa i disminueixen els costos de producció i els costos de la no qualitat.
  • Clients satisfets. Augmenta el grau de satisfacció dels clients perquè els objectius que s’estableixen tenen en compte les seves necessitats.

L’auditoria del certificat ISO 9001 amb SGS està basat en processos i enfocada als aspectes significatius, riscos, objectius, d’acord amb la norma de referencia. Els mètodes fets servir son entrevistes, observació d’evidències i revisió de la documentació i registres.

Serveis de Consultoria ISO

EmasConsultors, com a consultoria ISO el pot ajudar a: