OEA en despacho en factoría

OEA a despatx en factoria a Werfern Group

Grupo Werfern amb l’OEA a despatx en factoria

“IZASA Distribuciones Técnicas” i “Diagniscan” son empreses del “Grupo Werfern”. Sol·liciten el certificat OEA a despatx en factoria per poder continuar disfrutant d’aquesta avantatge competitiva que els permeti fer despatxos DUAS a les instal·lacions de la mateixa empresa amb l’ajuda d’EmasConsultors.

“IZASA Distribuciones Técnicas” és una de les empreses líders de la Península Ibèrica en els tres àmbits en el que es centra la seva activitat: diagnòstic clínic; sector hospitalari i investigació.

L’entusiasme i la dedicació del grup humà que la forma, junt amb la confiança depositada pels seus clients, i la qualitat de la seva àmplia gama de productes ha fet possible aquest lideratge.

L’empresa “Diagniscan” és una companyia de l’àrea hospitalària, pertanyent al “Grupo Werfern”. “Diagniscan” comercialitza i dona servei a Equipament Mèdic, així com material relacionat. La seva activitat actual es va iniciar el 1984 i el seu lema: “Tecnologia per la vida” contínuament s’està reforçant per l’evident i constant avaluació tecnològica que el sector experimenta i que la nostra companyia ofereix.

Les dues empreses varen obtenir el certificat OEA a despatx en factoria en simplificacions duaneres i seguretat.

Consultoria OEA per Operadors Econòmics Autoritzats

Serveis de consultoria OEA a despatx en factoria d’EmasConsultors:

  • Certificat OEA. Consultoria OEA per aconseguir ser Operador Econòmic Autoritzat en Simplificacions Duaneres i/o Seguretat.
  • Auditoria OEA. Auditoria interna OEA o auditoria OEA a proveïdors. Auditors sènior amb gran experiència en certificats Operador Econòmic Autoritzat.
  • Reevaluació OEA. L’ajudem a mantenir el certificat OEA per poder-se reavaluar sense problemes.
  • Outsourcing estratègic. Integri el seu certificat ISO amb els requisits d’Operador Econòmic Autoritzat. Guanyarà eficàcia i eficiència.
  • Formació OEA a mida de les seves necessitats. Formació “In Company” o “Formació Online” i “Formació mixte”

Garantia d’èxit. Més de 50 casos d’èxit ens avalen en tot tipus d’empreses i localitzacions.