Outsourcing estratègic Molins de Rei: Jové

Beneficis de l’Outsourcing estratègic Molins de Rei.

En Jové Aparatos Electromagnéticos, empresa familiar creada en 1957. És líder en la fabricació i comercialització d’electroimans. EmasConsultors fa outsourcing estratègic Molins de Rei, integrant l’estratègia amb el seu certificat ISO 9001.

Gràcies a l’outsourcing estratègic Molins de Rei, Jové té un Responsable de Qualitat en la modalitat de “Head renting”. Garantia d’èxit pels més de 15 anys d’experiència certificant sistemes de qualitat ISO, ser Executive MBA i mètode d’EmasConsultors que integra el management, l’estratègia i la certificació ISO 9001.

Des de la seva fundació, Jové Aparatos Electromagnéticos s’ha adaptat als canvis tecnològics i socials, convertint l’empresa en líder en el seu sector.

Jové Aparatos Electromagnéticos està certificada segons la norma ISO 9001 de qualitat per certificadora AENOR des de l’any 1997,  amb l’abast de “Disseny i la producció d’electroimants de maniobra, subjecció i tancaments electromagnètics. La comercialització d’electroimans per l’acceleració de motors dièsel”.

David Guerrero, Director de Electroimanes Jové creu: “Ara la la ISO 9001 és una eina que ens ajuda a vendre més i millor gràcies al Pla de Màrqueting integrat amb el certificat ISO 9001. Abans teníem 2 armaris plens de documentació que ni miràvem. Ara i gràcies al Software ISO està tot integrat a la pantalla, és fàcil de consultar i no ocupa lloc”.

 

Altres serveis de consultoria ISO Molins de Rei

Altres serveis de consultoria ISO a Molins de Rei que fem des d’EmasConsultors son:

  • Consultoria certificat ISO 9001 per aconseguir la certificació ISO 9001 amb qualsevol certificadora.
  • Auditoria ISO 9001. Auditoria interna i auditoria a proveïdor dels requisits de qualitat ISO 9001.
  • Outsourcing Estratègic. Externalitzi les tasques de Responsable del Sistema del seu certificat ISO i integri’l amb l’estratègia i el management.
  • Formació ISO. Formació ISO “In company”, “On line” o “mixta” adaptada a les seves necessitats. Cursos bonificables a través de la Fundación Tripartita.