Certificado integrado - Certificat integrat

Certificat integrat ISO a Eurocatalana

Certificat integrat ISO a Eurocatalana

EmasConsultors presta el servei d’outsourcing estratègic del certificat integrat ISO a Eurocatalana Obres i Serveis per ajudar a l’empresa a mantenir el certificat ISO 9001 de qualitat, ISO 14001 de gestió ambiental, SR10 IQNet de responsabilitat social corporativa i UNE 166002 de gestió de la innovació, integrant-lo a l’estratègia i el plan de negocio de la empresa.

Amb aquest servei, donem un servei amb valor afegit que ajuda a simplificar el certificat ISO ajudant a guanyar diners en integrar l’estratègia i el pla de negoci de l’empresa.

Eurocatalana d’Obres i Serveis de Barcelona, és una constructora que treballa majoritàriament a la província de Barcelona. Està especialitzada en construcció d’obra civil, edificació, sostenibilitat i medi ambient, així com a la restauració del patrimoni històric – artístic. Les obres que ha executat són la mostra de treball ben fet i la millor garantia que es pot oferir.

Eurocatalana treballa tant per organismes públics (ajuntaments, Generalitat, organismes supramunicipals, empreses municipals, etc.) com empreses privades.

El certificat integrat d’Eurocatalana Obres i Serveis està certificat amb AENOR.

Serveis de consultoria ISO

Des d’EmasConsultors li prestem els següents serveis de consultoria ISO per un certificat integrat:

  • Certificat ISO. Consultoria ISO per aconseguir un certificat integrat ISO amb qualsevol: ISO 9001, ISO 14001, OSHAS 18001, SR10 IQNet, UNE 166002, etc.
  • Auditoria ISO interna del certificat integrat amb auditors sènior.
  • Head Renting ISO o Outsourcing ISO de les tasques del responsable del sistema.
  • Outsoucing estratègic. Integri l’estratègia i el management amb el seu pla de negoci.
  • Consultors estratègics. L’ajudem a elaborar a elaborar el pla estratègic, pla de negoci o pla de màrqueting.

Normes ISO del certificat integrat