certificado ISO 9001 en restaurantes

Certificat ISO 9001 a restaurants : Eat Out

Eat Out amb el certificat ISO 9001 a restaurants

EmasConsultors va ajudar a The Eat Out Group a aconseguir el certificat ISO 9001 a restaurants de la cadena.

The Eat Out Group està format per més de 550 restaurants. Les seves marques principals son Pans & Company, Bocatta, FrescCo, Loja das Sopas, Dehesa Santa María, Fresh & Ready , Caffè di Fiore , Pastafiore , Salta y Terracotta. A l’empresa hi treballen més de 4.500 persones.

El Sistema de Qualitat ISO 9001 de “The Eat Out Group” certificat per Bureau Veritas amb un abast “Serveis de restauració. Prestació de serveis de restauració i formació dirigida al desenvolupament professional dels treballadors dels restaurants”. El sistema de qualitat compleix amb la norma ISO 9001 així com amb els criteris de qualitat propis de “The Eat Out”. A l’auditoria de certificació es va destacar com a punt fort “La distribució i control eficaç de la documentació amb Gesttic – Software ISO“.

Gràcies al certificat ISO 9001 a restaurants, The Eat Out (Pans & Company, Bocatta, etc..) va validar la seva gestió de qualitat amb el certificador Bureau Veritas.

Consultoria ISO 9001 en HORECA

Alguns dels serveis de consultoria ISO para el sector HORECA son:

  • Certificat ISO per aconseguir el certificat ISO 9001, ISO 22000 de seguretat alimentaria, BRC, IFS o qualsevol altra norma.
  • Auditoria ISO interna o a proveïdors amb auditors sénior amb àmplia experiència.
  • Outsourcing ISO. Estalvii diners externalitzant les tasques de Responsable del Sistema.
  • Outsourcing estratègic, per integrar l’estratègia i el pla de negoci amb el certificat ISO 9001.
  • Formació a empreses de qualitat i seguretat alimentària “a mida de les seves necessitats”.
  • Consultoria estratègica per elaborar i mantenir el pla estratègic i pla de negoci.

Garantia d’èxit al certificat ISO 9001 a restaurants. Ens avalen més de 100 casos d’èxit de consultoria ISO. Èxit en multitud de normes: ISO 9001, ISO 22000, BRC, ISO 14001, OSHAS 18001, etc.